Don't Miss

Facebook introduce FB Newswire, un serviciu de stiri

By on iunie 19, 2016
facebook

Bucurandu-se de o popularitate evidenta in randul pasionatilor de internet, Facebook pare a se gandi tot mai mult la diversificarea serviciilor oerite utilizatorilor sai, astfel ca activitatile de socializare pe care le intreprindeti in timpul liber vor fi completate de un modul de stiri.

Chiar daca deja aveti optiunea de a va abona la numeroase canale de stiri in vederea receptionarii articolelor distribuite publicului larg, pentru Facebook nu a fost indeajuns, astfel ca noua functionalitate denumita FB Newswire nu face nimic altceva decat sa centralizeze cele mai importante titluri ale zilei si sa vi le distribuie in mod gratuit.

Ideea de baza a acestui serviciu a fost ca ziaristii sa se bucure de un flux constant de informatie, transformarea ulterioara implicand si ceilalti utilizatori ai retelei. In acest sens, vizitand FB Newswire si apreciind aceasta pagina, veti fi inclusi intr-o lista care va permite accesul facil la cel mai nou agregator de stiri disponibil in mediul online. Ceea ce-si propune Facebook prin intermediul acestei aplicatii este centralizarea informatiilor de interes, atat in ceea ce priveste sursele proprii cat si principalele surse online, asa cum sunt platformele ziarelor de importanta majora.

La baza aplicatiei sta platforma Storyful, unul dintre cele mai mari agregatoare de informatii care reuseste sa monitorizeze toate activitatile intreprinse in Social Media si care va ofera posibilitatea sa revizuiti cu usurinta subiectele noi. Functionalitatile lui FB Newswire nu fac nimic altceva decat sa coreleze informatiile, sa le atribuie creatorului si sa le impregneze cateva elemente usor reconoscibile, asa cum sunt tagurile sau imaginile, totul urmand a fi postat pe canalul oficial.

In ceea ce priveste subiectele abordate, FB Newswire nu se va limita doar la cele de importana majora ci va tine cont de toate preferintele utilizatorilor, in calcule intrand atat tematici sportive cat si economice, politice sau mondene. In vederea observarii mai multor informatii de acest gen, nu ramane decat sa accesati pagina oficiala a serviciului si sa va abonati la noutatile multimedia, noua aplicatie distribuind continut text, foto si video.

About Diana Sandu