Don't Miss

Exista cel mai bun aer conditionat?

By on februarie 5, 2017
aer conditionat

Aerul conditionat este o necesitate in fiecare dintre locuintele noastre, astfel intotdeauna va fi nevoie de stabilirea unor criterii destul de importante ce stau la baza alegerii celor mai bune si mai performante aparate de aer conditionat.

Prinicipalele criterii pe care sa le ai in vedere sunt date de numarul de BTU ai aparatului, suprafata in care sa-l instalezi, urmate indeaproape de marca acestuia, fiind un criteriu destul de important precum si tipul de aparat si nu in ultimul rand probabil ca ne vom gandi si la pretul platit pentru acesta.

Astfel, tinand cont de numarul de BTU ai aparatului vom avea apoi de ales intre aparate performante cu un numar de BTU cuprins intre: 7.000 si 24.000 de BTU, desi cel mai des intalnit tip in cazul nostru este cel de 9.000 de BTU. Mai concret, numarul de BTU se masoara in in functie de suprafata aleasa pentru aparatul de aer conditionat.

Marca este si ea unul din criteriile deosebit de importante de care un cumparator ar trebui sa tina cont. Conform statisticilor, cele mai bune marci sunt Samsung, urmat indeaproape de LG, Fujitsu si chiar NordStar. Aceasta nu este insa o regula si oricine poate alege aparatul pe care il considera cel mai bun si mai performant, fara sa tina cont de principalele brand-uri.

Cumparatorii vor vedea ca au la dispozitie numeroase oferte foarte avantajoase de pe urma carora sa poata profita si alege unele dintre cele mai bune preturi pentru aparatele de aer conditionat. Astfel, nu vor avea niciun motiv pentru care sa isi faca probleme in acest sens si sa aleaga apoi ceea ce e cu adevarat cel mai avantajos.

About Diana Sandu