Don't Miss

Esti incepatoare in a purta pantofi inalti? Sfaturi sa inveti sa pasesti cu pantofi cu toc inalt

By on iunie 16, 2016
pantofi inalti

Bun venit in lumea curajoasa a tocurilor inalte, a pantofilor cu platforma si a unui fel diferit de pasit. A invata cum sa pasesti corespunzator cu pantofii cu toc inalt este foarte important, pentru ca ce rol au pantofii scumpi cu toc inalt daca mersul tau este nepotrivit si iei o tranta de la perechea de pantofi Jimmy Choo. incepatoarele in a merge pe tocuri pantofi cu toc inalt pot sa invete sa umble cu tocuri inalte cu aceste sfaturi.

Sistemul de suport ascuns

Daca esti incepatoare in mersul cu tocuri, trebuie sa alegi o pereche de pantofi care au un sistem de suport de intaia oara. Pantofii cu toc inalt care au curele multiple si sustinere in spate sunt mai stabili, dar au si un aspect in pas cu moda.

Utilizeaza roti de antrenament prima data

Cand incalti pentru intaia oara noii tai pantofi care au toc inalt de la Jimmy Choo ori producatorul Hilfiger invata sa umbli cu ei utilizand roti pentru exercitii. Du-te la magazin, ia un carut si plimba-te prin magazin si tine-te de carut ca de un sprijin. Acest lucru le va ingadui incepatoarelor in umblatul cu pantofi inalti sa se obisnuiasca cu un nou mod de mers si sa mearga la o alta inaltime in timp ce se antreneaza cu un carucior pentru a castiga incredere in sine si stabilitate.

Apleaca-te pe spate si nu te agita

Cele care abia incep sa mearga pe tocuri trebuie sa se aplece inapoi, sa se relaxeze si sa paseasca detasat. Cu pasi mai mari si incet este modul in care ar trebui sa pasesti la inceput si dupa aceea. incepatoarele au tendinta de a pasi repede si cu pasi mai mici fara siguranta si cu miscari spasmatice, care pot duce prima incercare la un final prematur, intinsa pe jos intr-o masa incovoiata.

Apleaca-te spre spate, pune toata greutatea pe calcaiul piciorului, impinge coapsele spre inainte, departeaza degetele mari unele de altele pe masura ce umbli si fa pasi mari si inceti. Mersul cu pasi mari si mai rari sunt provocatori si degetele care stau departate in momentul in care piciorul paseste pe pamant te ajuta sa iti recapeti echilibrul.

Incepe sa te balansezi cand ai reusit sa pasesti

Cand ai facut pasi mai lungi, rari si mai dezinvolti pentru a incepe sa pasesti pe pantofi mai inalti, trebuiee mai bine sa te balansezi. Pe masura ce se dezvolta siguranta in mersul tau, leagana coapsele. Ca sa faci leganatul mai natural, cere-i cizmarului tau preferat sa taie doar putin din tocul de la un pantof.

About Diana Sandu