Don't Miss

Efectul neasteptat al unui set deosebit de lenjerie intima

By on decembrie 16, 2017
Lenjerie intima

Poate ca stam zilnic la semafor cam o ora, poate ca mergem cu bicicleta pe aceeasi ruta si iar nu ni se da prioritate sau poate ca mergem cu aceleasi mijloace de transport in comun de care ne-am saturat. Poate ca stam la serviciu si cate 9-10 ore sau poate ca de dimineata de la 8 si pana seara la 20 avem cursuri. Poate ca intr-o zi avem putin timp de noi, plictisiti din cauza ca s-a luat curentul si hoinarim prin oras sau poate ca intr-o zi avem atat de multe de facut incat uitam si cat este ceasul. Insa, la un momentat, cand iesim din aceasta hora, din acest asa-zis ciclu, ajunge in acelasi loc, si anume acasa.

Daca mancare prin frigider nu prea mai e, daca in sufragerie e destul de pustiu, atunci cu pasi alene si cu gandurile aruncate de-a valma ne indreptam catre dormitor. Insa, inainte de a deschide usa, oare pe cine vom gasi acolo? Oare ne asteapta cineva? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare e pe cat se poate de simplu, da, ne asteapta cineva, care ne este fidel tot timpul, chiar daca il neglijam inca de cum incepe dimineata si ne mai aduce aminte de el abia prin week-end, atunci cand avem mai mult timp liber. Patul este cel care ne asteapta acolo neconditionat, care sta nemiscat si este parasit. Dimineata cand am plecat nu am mai apucat sa asezam prea bine lenjeria de pat, iar cuvertura care trebuia sa stea si ea la locul ei, acum e jumatate jos, jumatate pe pat, si e si putin mototolita. Nu ne pasa, orice ar fi el tot acolo e. Insa, daca e mereu atat de bun cu noi, desi are si momentele in care ne aduce aminte ca ne-am comportat urat cu el, intepandu-ne cu cate un arc, ar trebui sa fim si noi mai atenti cu el.

Asadar, sa gandim putin lucrurile la rece si sa gasim reteta de succes pentru fericire patului: sa ii acordam cu 5 minute mai multa atentie in fiecare dimineata (aranjandu-l frumos), sa ii cumparam mai des cate o lenjerie noua sau chiar o cuvertura, sa ii aratam ca ne pasa de faptul ca ne asteapta mereu si ca ne lasa sa il chinuim, atunci cand sarim pe el.

About Diana Sandu