Don't Miss

Efectele terapeutice ale celulelor stem in tratarea cancerului, a afectiunilor hepatice sau cardiovasculare

By on martie 26, 2016
biostem

Cancerul

Prin compozitia abundenta in Gheara Matei, Echinaceea, Aloe Ferox, Zeolit si Coada Calului, produsul Biostem previne agravarea acestei boli, actiunea sa primara aplecandu-se asupra sistemului imunitar, care este ajutat sa lupte impotriva cancerului. Daca ati primit acest diagnostic nefericit si urmati in prezent o alta terapie, consumul de Biostem nu influenteaza rezultatele obtinute in urma respectivei terapii, el putand fi folosit in paralel.

Actiunea sa adjuvanta este tot mai des intalnita in compania radioterapiei si a terapiei cu citostatice. Biostem stimuleaza multiplicarea celulor stem din organismul matur, ingredientele care ii garanteaza efectul de regenerare fiind alga Chorella, radacina de sparanghel, spirulina sau ganoderma. Tratamentul cu Biostem este util si celor care au depasit perioada critica a cancerului, mai precis in momentul in care afectiunea se afla in regresie. Motivul este unul usor de intuit, avand in vedere faptul ca pot fi eliminate mult mai rapid si eficient resturile de celule nesanatoase, cu origini canceroase.

Asadar, terapia cu Biostem infatiseaza numeroase avantaje in cazul persoanelor care se confrunta cu aceasta maladie grava, indiferent de stadiul sau de dezvoltare. Folosit pentru a preintampina, pentru a ameliora simptomele sau pentru a elimina resturile canceroase din organism, Biostem se dovedeste un instrument medical 100% natural, care mareste oportunitatea de succes in lupta cu aceasta afectiune.

Afectiunile celulelor hepatice

Originile acestor maladii sunt dintre cele mai variate, ele putand fi mostenite ori dobandite in urma expunerii indelungate la diversi patogeni existenti in mediul inconjurator sau in alimente. Unele dintre aceste afectiuni au un caracter temporar, in timp ce altele tind a se croniciza, afectand pe o perioada nedeterminata functiile celulelor hepatice. Astfel, prin modificarea hepatocitelor, ficatul nu isi mai indeplineste anumite functii, capacitatea sa fiind mult diminuata. Rolul produsului natural cumparat de pe platforma biostem.com.ro este acela de a ajuta hepatocitele sa se regenereze progresiv, astfel incat ficatul sa isi recapete structura initiala.

In plus, Biostem influenteaza si secretia de interferon, ceea ce inseamna ca organismul este ajutat sa lupte impotriva virusurilor hepatice dobandite. De asemenea, incepand cu hepatitele cronicizate si terminand cu avansatele ciroze, tratamentul cu Biostem aduce rezultate miraculoase, tocmai pentru ca pe lista ingredientelor sale naturale se prefigureaza si zeolitul. Functia primara a zeolitului este aceea de a detoxifica si de a decongestiona organele. Desi afectiunile prezentate pana in momentul acesta sunt unele destul de grave, asta nu inseamna ca persoanele sanatoase nu se pot bucura de avantajele acestui produs, mai ales ca Biostemul se dovedeste eficient si in combaterea oboselii cronice.

Afectiunile cardiovasculare

Un adevar medical al peisajului contemporan este urmatorul: 2/3 decese de datoreaza diverselor afectiuni cadiovasculare, indiferent ca vorbim despre persoane care sufera de hipertensiune arteriala, sau de cei care cad victime infarctului miocardic sau accidentelor vasculare. Prin intermediul compozitie sale bogate, Biostem reuseste sa normalizeze tensiunea din artere, curatand totodata vasele de colesterol. De asemenea, medicii recomanda tratamentul cu Biostem si in cazul cardiopatiilor ischemice, a aritmiilor sau a astmului cardiac.

 

 

 

 

About Diana Sandu