Don't Miss

Discutia cu tine insuti

By on iulie 10, 2017
Autocritica

Din pacate, este recunoscut faptul ca noi suntem cei mai rai autocritici si credem intotdeauna ca putem avea dreptate. Ba mai mult incepem sa ne incredem in autocritici complet neadevarate. De exemplu, daca ii zicem unui copil ca e urat in ritm repetat, va creste cu idea ca este intradevar urat. Prin urmare si noi credem tot ce ni se zice in mod repetat. Atunci de ce sa nu folosim acest lucru in avantajul nostru, spunandu-ne in mod repetat lucrurile minunate de care putem avea nevoie in viata noastra.

Ce doresti sa-ti spui? Intrebati-va singuri acest lucru si faceti din asta o afirmatie comuna cu lucrurile pe care le doriti. Incercati sa va autosugestionati favorabil. Incercati fraze de genul: “Eu nu pot manca carbohidrati, deoarece odata ce am inceput eu nu ma mai pot opri!”. Acest lucru prin autosugestie se poate implementa adanc in subconstientul dumneavoastra si va actiona la exterior ori de cate ori va avea ocazia.

Cu toate ca nu exista nicio explicatie stiintifica pentru faptul ca unele persone nu pot sa se opreasca dupa o muscatura din alimentele pline cu grasimi. Dar increderea ta va deveni realitatea ta. In alta ordine de idei, nu trebuie sa crezi orice gand sau remarca negativa care te poate face sa te auto-distrugi. Opriti-va din a mai gandi ganduri negative si inlocuiti-le cu ganduri pozitive. Este extrem de simplu. Este recunoscut faptul ca orice lucru creat de mana omului pe acest pamant a pornit dintr-un vis si credinta ca va putea fi realizat. Credeti ca ei nu au avut obstacole, ca nu au existat momente cand ar fi vrut sa renunte pur si simplu? Bineinteles ca da, dar ce i-a provocat sa mearga mai departe? Credinta!

Fiti mai concilianti si mai blanzi cu dumneavoastra insiva si progresiv toate acele ganduri negative vor disparea ca prin minune fiind substituite de ganduri favorabile care va vor aduce mai aproape de obiectivul propus.

About Diana Sandu