Don't Miss

Dezvoltarea constanta a internetului si consecintele sale

By on august 13, 2017

Odata cu dezvoltarea internetului si accesibilizarea lui pe masa larga, jocurile de noroc au capatat din ce in ce mai multa popularitate, datorita accesibilitatii lor, diversitatii tematice, calitatii grafice, dar si a posibilitatilor excelente de castig. Este si motivul pentru care au aparut tot mai multe site-uri ale cazinourilor online, cazinouri care, din ce in ce mai mult, au reusit sa preia din popularitatea cazinourilor bine-cunoscute cum sunt cele din Las Vegas si sa castige tot mai multi clienti.

Intr-adevar, din ce in ce mai multi jucatori sunt atrasi de jocurile online si de ofertele generoase pe care le ofera cazinourile. Unii jucatori nu joaca decat pentru relaxare, pentru propria placere, fiind mai putin interesati de castigul in sine. Ei prefera de multe ori jocuri usoare, simple, fara nicio strategie care sa necesite experienta si stimularea gandirii. Norocul castigului vine mai mult intamplator, caci e greu de exemplu sa prevezi la ce numar se va opri o bila, sau pe ce culoare, sau ce numar va indica zarul aruncat. Este si cazul sloturilor gratuite pe care fiecare cazinou online le pune la dispozitia clientilor.

Alte jocuri sunt mai dificile si, pentru rezultate bune, jucatorul are nevoie de experienta acumulata in timp, de o buna cunoastere a regulilor si de o gandire strategica, Aici, castigul nu se obtine intamplator, ci vine doar prin aplicarea unei tactici corespunzatoare si in urma cunoasterii bune a jocului si a experientei acumulate in timp.

Simple sau dificile, jocurile online sunt tentante prin posibilitatea de castig, dar, chiar daca acesta nu este obtinut ori de cate ori doreste, jucatorul trebuie sa se bucure de joc doar pentru propria sa placere.

About Diana Sandu