Don't Miss

Despre noul algoritm Google

By on mai 21, 2016
google

In procesul de creare website daca vreau sa depun tot efortul pentru site-ul clientului si sa-l fac cat mai vizibil in motoarele de cautare atunci trebuie sa stapanesc tehnica procesului SEO.

De la un timp „utilizatorul este regele” ne mai fiind valabila zicala „continutul este regele”. Aceasta inseamna ca totusi tehnica procesului SEO inca are importanta, dar nu inseamna ca este acelasi lucru cu SEO in ansamblul sau. Astfel din punct de vedere al utilizatorului, un site web trebuie sa indeplineasca cateva conditii in creare website de tip SEO pentru a fi vazut bine de catre Google:

–         Trebuie sa fie rapid;

–         Trebuie sa aiba continut util si in legatura cu ceea ce doreste sa ofere vizitatorului;

–         Trebuie sa fie prezentat pentru motorul Google astfel incat acesta sa inteleaga cel mai bine despre ce este vorba in continutul site-ului.

De acum inainte un site web trebuie sa fie bine reprezentat in social media pentru a avea autoritate in fata motorului de cautare Google. De aceea site-ul va trebui promovat foarte bine si pe retele sociale precum Twitter, Facebook, Google Plus astfel incat motorul Google va combina semnalele sociale cu obtinerea de link-uri in mod traditional astfel incat va intelege popularitatea reala a unui site web.

Cu alte cuvinte Google va combina marketingul de continut cu tehnica procesului SEO si cu social media, de aceea in procesul de creare website ma voi baza pe aceasta combinare de componente SEO.

About Diana Sandu