Don't Miss

Despre avocatii care acorda despagubiri ANPR…

By on octombrie 24, 2015
despagubiri anpr

Va intrebati vreodata daca primiti ceea este al dumneavoastra, daca lumea in care traim va acorda toate drepturile ce le meritati? Sau poate ati simtit vreodata indiferenta, ati strgat in zadar si nimeni nu s-a silit sa va raspunda? Va stiti drepturile si luptati pentru ele? Raspunsurile sunt in dumneavoastra. Totusi, informandu-va, puteti descoperi ca aveti drepturi despre care nici macar nu stiati.

Spre exemplu, un numar restrans de oameni stiu despre existenta legii nr.9/1998 si a legii nr.290/2003. De aceea nu se stie ca prin edictarea lor, se poate repara prejudiciile cauzate romanilor prin evenimentele istorice dramatice. Este vorba despre semnarea Tratatului dintre Romania si Bulgaria, dar si despre Tratatul de pace dintre Romania si Puterile Aliate si Asociate. Este o sansa acordata urmasilor unor proprietari romani ce si-au pierdut averile, munca agonisita in intreaga viata. Deci pentru acei dintre dumneavoastra care nu stiati, romanii din Basarabia, Bucovina de Nord si Tinutul Herta, dar si din Cadrilater, isi pot recupera proprietatile familiei intr-un mod legal si foarte simplu.

Exista oameni foarte competenti care va vor ajuta sa primiti despagubiri anrp. Anpr, denumita uzual, este Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, care va inapoiaza ceea ce va apartine. Veti dispune de un succes 100%, daca veti sti sa apelati la cine trebuie. Un adevarat specialist anrp va va conduce pe un drum sigur, spre dobandirea compensatiilor ce va apartin. Nu trebuie sa asteptati o vesnice, asa cum v-ar putea trece prin minte in acest moment, pentru ca un avocat profesionist o sa va asigure calitate in timp record. Daca pentru altii termenul de asteptare s-a incadrat intre 4 si 12 ani, pentru dumneavoastra acest lucru trebuie sa iasa din discutie.

In plus, veti vedea ca asteptarea merita, pentru ca desi leul se devalorizeaza, avocatul se va asigura ca veti primi banii in mod real. Este evident ca intarzierea achitarii banilor poate vi un motiv ca avocatul sa actioneze in instanta.  Atentie insa, pentru ca fondurile nu sunt disponibile pentru a multumi pe toata lumea,  si ca prioritate or avea hotararile judecatoresti. Renuntati sa stati la coada si alegeti sa fiti inaintea celor neinformati. De la specialist veti lua la cunostinta procedurile, termenele, si toate aspectele care sunt de o valoare considerabila in ceea ce priveste solutionarea cazurilor.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa dispuneti de un act foarte important, si anume de actul original al hotararii primite de la Comisia judeteana. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti, este sa aflati daca aveti o ruda pana in gradul IV care v-ar fi putut lasa mostenire un asemenea gen de avere.

In cele din urma, daca raspunsul este DA, atunci nu ezitati sa luptati pentru fiecare banut care trebuie sa revina in sanul familiei. Nu va lasati condusi, pacaliti sau mintiti!  Influenta massmedia despre criza economica va incerca sa va convinga ca nu va puteti permite un avocat. Remediati problema in cel mai simplu mod, fara sa riscati sa pierdeti bani, timp sau energie. Totul sta in mainile dumneavoastra! Serviciul juridic corect si eficient sta la dispozitia dumneavoastra.

About Diana Sandu