Don't Miss

Delfin Boats – navomodele de calitate, disponibile intr-o gama competitiva de preturi

By on octombrie 19, 2016
navomodele

Cei 8 ani de experienta isi spun cuvantul in cazul magazinului online Delfin Boats, producatorul si comerciantul de incredere al pescarilor cu experienta, dedicati pasiunilor lor acvatice. Obisnuita cu preferintele, solicitarile si exigentele specifice clientilor care vor sa se echipeze cu accesorii si articole de pescuit calitative, echipa din spatele companiei Delfin Boats isi propune sa evolueze in fiecare an, sa isi extinda gama de produse si sa isi specializeze atelierul de reparatii dedicat navomodelor.

Consultanta gratuita este avantajul care individualizeaza aceasta echipa dinamica, dedicata 100% clientilor. Compania isi pune la dispozitie serviciile 12/24, nesolicitand exclusivitate pentru echipamentele reparate. Ceea ce inseamna ca, indiferent de producatorul navomodelului, dumneavoastra aveti sansa de a-l repara in atelierul profesionist al firmei, mai ales in postgarantie.

Cu toate acestea, in speranta ca veti opta pentru cele mai performante navomodele de pe teritoriul autohton, iti prezentam versiunile care deja sunt cunoscute printre pescarii romani profesionisti.

Delfin, optiunea medie – Primul aspect identificator pentru navomodelul Delfin este numarul de cuve: 2. Spre deosebire de transportul monturii prin apa, gazduirea ei in cele doua cuve ale barcutei reprezinta un avantaj pentru ca este eliminat riscul ca forfacul cu firul principal sa se incurce in obstacolele acvatice, sau ca montura sa se piarda in momentul contactului cu reziduurile din apa. Datele tehnice ale navomodelului sunt pe gustul pescarului avansat, care intelege importanta sistemului de lumini, specificatiilor energetice si a manevrabilitatii.

Pretul de 1950 RON este justificat, in primul rand, prin autonomia echipamentului care se situeaza intr-un interval de 5 – 7 kilometri. Acumulatorul din plumb acid si incarcatorul reprezinta alte doua motive care argumenteaza pretul mai ridicat al navomodelului, impreuna cu sistemul complex de iluminare in patru culori, dar si raza de control, care poate ajunge la 500 de metri. Usor de manevrat stanga – dreapta si inapoi – inainte, navomodelul Delfin – echipamentul emblematic al companiei – poate fi achizitionat intr-o gama vasta de nuante, fiecare pescar adaugandu-i accesorii complementare dupa necesitati: gps, sonar sau camera.

Pike Boost, optiunea accesibila – Comparativ cu Delfin, navomodelul Pike Boost este prevazut cu o singura cuva in care se aseaza montura pentru a fi transportata in siguranta in lungul sau latul baltii. Dupa alegerea unui loc strategic pentru plantare, montura si nada ajung in aceeasi regiune pe fundul baltii, fiind identice din punct de vedere vizual pentru pesti. Sistemul de iluminare nu mai este in patru culori, ci in doua: alb & rosu.

Comandarea luminilor de pozitie si a farului se realizeaza prin intermediul radiocomenzii, care la randul sau poate fi controlata usor pe o distanta de pana in 250 de metri. Acumulatorul este standard, la fel si incarcatorul de 220 volti. Din punctul de vedere al dimensiunilor, lungimea si latimea navomodelului scad, aspect influentat si existenta unei singure cuve. Autonomia scade si ea la 5 kilometri, insa manevrabilitatea este tot stanga – dreapta si inainte – inapoi.

Catamaran Lotus, optiunea avansata – Fiind construit din poliesteri armati cu fibra de sticla, navomodelul Lotus este cel mai stabil echipament pe care magazinul Delfin Boats il include in oferta sa. Dispuse intr-un punct strategic in ansamblul barcutei, cele doua cuve incapatoare pot ingloba pana la 8,6 kilograme de nada, care este adusa in conditii optime in mijlocul baltii.

Exceptand sistemul clasic de lumini, Lotus poseda si un far cu dimensiuni semnificative, care lumineaza pe o distanta care depaseste pragul de 150 de metri. Comparativ cu Pike Boost si cu Delfin, navomodelul Lotus poate avea o autonomie de 9 kilometri, avand inca un acumulator in plus fata de cel standard. O alta specificatie tehnica menita sa justifice diferenta de pret fata de celelalte doua vaporase este reprezentata de optiunea de rotire pe loc, nu doar pe directie sus – jos si stanga – dreapta.

About Diana Sandu