Don't Miss

Defectiunile frecvente ale smartphone-urilor noastre

By on decembrie 3, 2015
service telefoane bucuresti

Indiferent de ingrijirea zilnica pe care o acordam smartphone-ului personal, iar aici vorbim despre curatarea carcasei, despre achizionarea unei huse potrivite, dar si despre manevrarea sa cu atentie, in anumite situatii acesta poate deveni subiectul unor defectiuni iminente, ele soldandu-se de cele mai multe ori cu o vizita la un service telefoane Bucuresti sau cu investitia intr-o noua tehnologie performanta. Desi dorinta logevitatii echipamentelor IT este omogena, manifestandu-se atat in randul reprezentantilor publicului masculin cat si in randul femeilor contemporane, uneori acestia sunt nevoiti sa apeleze la serviciile profesioniste de reparatii telefoane pentru a-si repune in functiune dispozitivele de ultima generatie.

Iar pentru ca telefonul mobil detine statutul privilegiat de „cel mai important accesoriu” in societatea zilelor noastre, atat pentru persoanele angrenate intru-un mediul profesional activ cat si pentru acelea care il utilizeaza exclusiv drept sursa de divertisment, m-am gandit sa va ofer cateva detalii asupra comunelor defectiuni ce ne pot determina sa apelam la experienta unui service telefoane Bucuresti:

Contactul telefoanelor cu lichidele. Aceasta este o problema comuna care afecteaza la un moment dat orice persoana, indiferent de atentia si grija pe care o manifesta fata de propriul device. Sfatul specialistilor este acela de a apela instant la un service telefoane Samsung, profesionistii angajati intr-o astfel de reprezentanta fiind mai mult decat capabili sa va returneze echipamentele intr-o stare perfect functionala.

Bineinteles, exista si anumite proceduri pe care le puteti pune in practica pe cont propriu, asa cum ar fi uscarea naturala a telefonului, fara a interveni cu echipamente adiacente precum uscatorul de par sau clasicul cuptor cu microunde. De asemenea, incercati sa evitati pe cat posibil utilizarea telefoanelor mobile intr-un mediu acompaniat de precipitatii, indiferent daca ne raportam la ploile abundente sau la ninsorile sporadice.

Lacunele de functionalitate ale display-ului. Cati dintre dumneavoastra nu s-au confruntat macar o data cu diversele capricii ale unui display telefon? Echipamentele prevazute cu touchscreen sunt cele mai expuse, tocmai pentru ca valorifica o tehnologie destul de fragila in fata intemperiilor exterioare. Orice zgarietura sau lovitura poate afecta iremediabil functionarea display-ului, imprimandu-i acestuia si un design neglijent.

Pentru a va bucura pe deplin de avantajele unui touchscreen telefon mobil perfect functional va recomand sa ii alegeti acestuia o folie de protectie, dar si o husa proportionala ca dimensiuni. Chiar daca ne-am obisnuit sa ne gandim la acestea drept „accesorii contemporane” utile doar pentru estetica device-ului nostru, numeroasele sunt situatiile in care investitiile in aceste detalii se dovedesc esentiale pentru protectia smartphone-urilor.

Ineficienta bateriei si ruinarea diverselor componente interne. Prima problema amintita este influentata direct de tratamentul pe care il acordati telefonului personal. Desi brandurile de specialitate si service-urile isi sfatuiesc constant clientii sa utilizeze pentru incarcarea device-urilor performante doar articolele originale, multi aleg sa ruineze intregul circuit intern al acestuia prin folosirea incarcatoarelor provenite de la alte echipamente. Asadar, aportul nostru devine unul esential in protectia anumitor piese telefoane sau a intregului device, lucru sesizabil si in cazul castii interne – o componenta fragila care isi pierde functionalitatea in momentul in care este expusa repetat prafului din jur.

About Diana Sandu