Don't Miss

De Ce Sunt Codurile QR Atat De Populare?

By on august 23, 2016
qr

La prima impresie codurile QR par a fi ceva insipid, dar sunt cea mai buna modalitate de a stoca si transfera informatii. Popularitatea lor este data in primul rand de cantitatea de date care poate fi stocata in aceste coduri. Aceste coduri sunt multidimensionale, iar in comparatie cu cele care pot stoca pana la 20 de cifre numerice sunt, aceste coduri multidimensionale pot stoca un numar foarte mare de informatii.

Pe langa cantitatea de informatii care poate fi stocata, codurile QR sunt foarte usor de descifrat si au o multime de utilizari.
Exista de asemenea si o multime de generatoare de astfel de coduri, care va permit sa creati astfel de coduri. Le puteti utiliza pentru a oferi informatii suplimentare legate de afacerea dumnavoastra, puteti oferi fisiere video, pot fi utilizate pentru bilete de avion. Unul dintre cele mai mari avantaje oferit de aceste coduri este ca va puteti promova site-ul prin mobile marketing.

Pentru ca toate aceste eforturi de promovare prin coduri Qr sa functioneze trebuie ca oamenii sa dispuna de cititoare de coduri QR si scanere pentru a putea interpreta informatiile.
Telefoanele inteligente au facut aceasta tehnologie de scanare cod QR posibila.

Codurile QR au devenit o neecesitate in dezvoltarea afacerilor.

Utilizarea codurilor QR Pentru Promovarea Afacerii Dumneavoastre Locale

Exista numeroase aplicatii in magazine pentru iPhone care pot citi codurile Qr, dar acestea nu se limiteaza doar la Iphone ci si la telefonale Android si BlackBerry.

Viitorul codurilor Qr se anunta unul foarte bun, ele vor deveni tot mai populare odata cu trecerea anilor.Codurile Qr pot fi utilizate pentru inventar si impreuna cu Google Maps pot fi o modalitate buna pentru a-i directiona pe oameni catre afacerea dumneavoastra. Codurile Qr reusesc sa faca contactul cu clientii mai interesant si mai interactiv.

Cea mai buna modalitate de a maximiza castigurile unei campanii de marketing pe mobil este dezvoltarea unui site cu conexiune la codul QR, astfel incat oricine scanazeza codul QR va fi directionat cate site-ul dumneavoastra.

Potrivit statisticilor mai mult de 50 % din clienti sunt mai susceptibili in a face cumparaturi de pe mobil decat de pe un website bazat pe internet. Tot mai multe intreprinderi si companii investesc in crearea un site web pentru mobile.

Daca va doriti sa aveti cele mai puternice mijloace de publicitate, daca sunteti in cautarea unui mod unic de a mentine contactul cu clientii, atunci mobile marketing este cea mai potrivita alegere.

About Diana Sandu