Don't Miss

De ce sa-ti cauti jumatatea online?

By on decembrie 19, 2016
Intalniri online

Pentru persoanele care au suferit dezamagiri in dragoste, este destul de greu sa se deschida in fata celorlalti. De cele mai multe ori, aleg sa se izoleze si nu permit nimanui sa patrunda in zona lor de confort. De aceea, este ideal sa inceapa sa restabileasca legatura cu celelalte persoane, prin intermediul internetului.

Platformele de socializare ii ajuta sa poarte conversatii cu diverse persoane, sa capete experienta si sa reuseasca sa se deschida in fata celorlalti. Treptat, vor descoperi ca suferinta lor a fost data uitarii, iar locul ei a fost luat de o stare de liniste, de libertate, care contribuie in mod constructiv la atingerea obiectivelor de comunicare.

Motive pentru care sa iti cauti jumatatea online

likeon

Este mai sigur – decat sa mergi la zeci de intalniri, uneori cu persoane necunoscute, cu care nu ai mai vorbit niciodata, despre care nu stii prea multe lucruri, este mult mai sigur sa stabilesti conexiunea in mediul virtual. In felul acesta, siguranta ta nu va avea de suferit.

Este mai placut – te-ai gandit ce te faci daca iesi la intalnire cu un tip despre care iti dai seama ca este total opusul a ceea ce cauti tu? Nu prea ai ce sa faci. Vrei, nu vrei, iti petreci timpul cu el. Stai acolo o ora, doua, dupa care poti incerca sa gasesti o scuza pentru a te retrage. Nu este politicos sa pleci la scurt timp dupa ce ai ajuns si sa inventezi un motiv banal, care sa il faca sa isi dea seama ca nu esti incantata de prezenta lui. Pe platformele de socializare, momentele penibile de acest gen sunt inexistente. Vorbesti cu cine iti doresti si cu cine iti face placere. Daca se intample sa te dernjeaze o persoana, pur si simplu renunti la conversatia cu ea.

Versatilitate – ai la dispozitie foarte multe variante din care poti sa alegi si pe care poti sa le filtrezi exact asa cum iti doresti. Pe http://www.likeon.ro iti poti alege tiparul de persoana cu care vrei sa interactionezi. Daca iti place de cineva in mod deosebit, comunicarea poate fi transferata in mediul real. In felul accesta, succesul unei platforme de aceste fel este garantat.

Stabileste relatii – de orice fel. Se intampla ca pe acest site sa iti gasesti un partener de discutie, cu care sa iti dai seama ca nu ai putea avea o relatie, insa v-ati intelege de minune ca prieteni. Scopul acestei platforme este de a facilita comunicarea intre doua parti. Joaca rolul de intermediar al relatiilor dintre oameni. Astfel, prin aceasta metoda, tu iti poti face prieteni si iti poti gasi si jumatatea, toate in acelasi timp.

Incearca sa privesti dincolo de limitele impuse de societate si sa realizezi cat de usor si sigur este sa interactionezi cu cineva in mediul online. Internetul face minuni si reuseste sa stabileasca si sa mentina relatiile dintre oameni. Astfel, este momentul ca tu sa profiti de toate avantajele puse la dispozitie de mediul virtual.

About Diana Sandu