Don't Miss

De ce iubim jocurile cu avioane?

By on decembrie 2, 2016
jocuri-cu-avioane

Jocurile cu avioane au ajuns in momentul de fata la un alt nivel. Daca in copilarie ne bucurau jocurile cu avioane care le jucam pe televizor sau pe diferite gadgeturi, ei bine, in ziua de astazi acestea sunt mult mai realiste si mai distractive. Unele din ele ajungand sa fie adevarate simulatoare de zbor.

Filmele cu supereroi zburatori, cat si jocurile cu avioane sau care implica zborul sunt o atractie pentru multi dintre noi, in special pentru copii. Cred ca oricine a avut macar un vis in care zbura si se simtea total liber si independent. O senzatie extrem de placuta. Oricine si-ar dori sa zboare, iar acest lucru ne face pe multi dintre noi sa ne cautam relaxarea jucand diferite joculete ce implica zborul.

Tipuri de jocuri cu avioane

1. Jocurile online cu avioane cred ca sunt cele mai populare. Nu neaparat calitatii grafice, ci mai ales accesibilitatii si usurintei cu care pot fi jucate. Prin jocuri online cu avioane fac referinta la joculete precum cele care se gasesc pe site-urile de profil, care sunt destinate atat copiilor cat si adultilor. Acestea au rol pur distractiv si in ultima vreme se bucura de o popularitate aparte. Unele sunt destul de simple, atat din punct de vedere grafic, cat si al stilului de joc, insa altele, mai noi, sunt adevarate atractii pentru persoanele de toate varstele.

Tot in aceasta categorie se incadreaza si binecunoscutul joc War Thunder. Acesta este un fel de simulator cu o calitate grafica extraordinara care poate fi jucat in modul multiplayer. In mare parte, War Thunder se bazeaza pe actiunea Primului sau celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde tu esti in postura unui pilot in plin razboi.

2. Jocurile tip simulator pentru PC sau Console. Printre acestea putem enumera Mig 29 Fulcrum sau Airplane Flight Simulator. Ele sunt caracterizate de o calitate grafica extraordinara, harti mari si detaliate si de un control foarte apropiat de realitate al avionului. Sunt jocuri care necesita computere performante pentru a putea fi jucate…sau console de ultima generatie. Insa si distractia este pe masura.

About Diana Sandu