Don't Miss

De ce bucătăria este cea mai importantă încăpere din casă

By on mai 30, 2019

Bucătăria este cea mai importantă încăpere a casei, deoarece este centrul vieții de zi cu zi a întregii familii. Ziua ta cel mai probabil începe în bucătărie cu o ceașcă de cafea sau cu un mic dejun energizant pentru a putea începe ziua cu forțe noi. Meritați să începeți fiecare zi într-un mediu liniștit. Vă pregătiți mesele pentru familia dvs. în bucătărie și, probabil, chiar mâncați în bucătărie. Familia și oaspeții se adună adesea în bucătărie pentru a socializa, a mânca și a găti împreună. Bucătăria dvs. este o zonă de legătură care nu doar leagă casa împreună, ci îi leagă pe cei dragi împreună. Cu ajutorul Housengarden.ro, nu puteți afla doar informații bazate doar pe aspect sau design. Ci și care este importanța fiecărui element în parte ales, dar și o sugestie din ansamblu.

Centrul de relaționare al casei

Petrecând mai mult timp în bucătăria dvs. ar putea beneficia, de asemenea, și sănătatea familiei. Potrivit unui studiu Cambridge, longevitatea crește atunci când gătiți mai frecvent acasă. Copiii beneficiază foarte mult de mesele gătite la domiciliu. Nu numai că bucătăria dvs. este un centru pentru conversația de familie, este un loc în care copiii deprind abilități și obiceiuri sociale care îi vor ajuta să se conecteze cu alți oameni pe tot parcursul vieții.

Beneficiile celor mici

Dacă aveți copii mici, mâncatul acasă cu ei în mod regulat le oferă un număr de beneficii pentru sănătate. Copiii dvs. vor avea și mai puține șanse de a consuma alcool, droguri și țigări dacă savurați mese gătite la domiciliu în mod regulat. De asemenea, copiii care de obicei mănâncă acasă cu familiile lor în mod regulat au primit note mai bune și au fost în general mai fericiți decât cei care nu au făcut-o.

Sănătate pentru întreaga familie!

Având o bucătărie frumoasă înseamnă să investești în sănătatea și fericirea familiei tale. O bucătărie funcțională și plăcută din punct de vedere estetic va atrage familia și oaspeții în inima casei tale și vor fi uimiți de călduroasa primire.

Housengarden.ro crede cu tărie în a vă oferi cele mai bune sfaturi de actualitate referitoare la amenajarea bucătăriei care inspiră confort. Proiectarea și construcția casei, care deservește interesații pe plan național, oferă o mare varietate de idei de modernizare a locuinței. De asemenea, sfaturile se potrivesc cu gustul și bugetul personal.

Lasă-i pe designerii de la Housengarden.ro să vă ofere bucătăria visurilor dvs.! Beneficiile pentru valoarea familiei dvs. și bunăstarea personală vor fi monumentale.

About Diana Sandu