Don't Miss

De ce ai nevoie de Casa de Comenzi?

By on decembrie 22, 2015
casa de comenzi

Esti pornit pe treaba si vrei ca intreaga ta echipa sa-ti urmeze exemplul si sa lucrati cu totii ca un mecanism bine uns pentru respectarea termenelor si indeplinirea eficienta a tuturor obligatiilor. Planul de afaceri al unei este bine pus la punct, iar sarcina fiecarui membru al echipei, bine stabilita.

Numai ca planul teoretic este fatalmente utopic, caci nu ai luat in considerare tot felul de maruntisuri ce apar pe parcurs. De exemplu, timpul unuia sau altuia dintre anjajati este grevat de sarcini ce par de neevitat, cum ar fi cumparaturile a tot felul de lucruri neaparat necesare: cafea, zahar, hartie si consumabile, etc.

Firma in intregime este obligata sa achizitioneze astfel de produse, si multe altele, poate unele specifice domeniului de activitate. Si iata cum se ajunge la Casa de Comenzi:

Delegarea unui angajat, sau a mai multora, sa se ocupe de aceste cumparaturi, va afecta planul de afaceri in ansamblu, scazand eficienta. Cum se poate inlatura problema ? Exista o solutie foarte simpla, ce presupune apelul la specialisti in livrari catre firme. Concret, comanzi toate cele necesare pe site, dupa care produsele iti vor fi livrate la adresa indicata in cel mai scurt timp posibil.

Timpul dedicat acestei sarcini ingrate este redus cu aproape 99%, caci drumul pana la magazin si inapoi, si in plus statul la uriase cozi este in intregime evitat. Casa de comenzi te asteapta sa-ti indeplineasca toate cerintele, prin serviciul livrari firme.

About Diana Sandu