Don't Miss

Cum tratam durerea de spate?

By on februarie 17, 2018
Cum tratam durerea de spate?

Sarbatorile au trecut. Cadourile sunt deschise, iar masa de familie a fost pregatita si bine pusa la punct. Acum, pe masura ce va intoarceti la rutina obisnuita, este posibil sa aveti de-a face cu durere care nu pare tipica, mai ales cea de spate. Totusi, este absolut normal in aceasta perioada a anului. Cumparaturile pentru cadouri includ, de obicei, efort cu care nu sunteti obisnuit. Statul in picioare si orele petrecute la cozile infernale s-ar putea sa va pare bizare in viata de zi cu zi. Nu este neobisnuit pentru cumparatorii ocazionali sa experimenteze dureri de spate inainte de inceperea sarbatorilor si la finalul acestora.

In general, nu este necesar sa vizitati un medic pentru acest tip de dureri de spate. Ceea ce necesita o vizita la medic ar fi durerea de spate care se extinde pana la unul dintre picioare sau dureri de spate care va trezesc din somn. Durerea din spate este auto-limitatoare si se va imbunatati in timp. Numarul unu asociat cu imbunatatirea durerii de spate este capacitatea cardiovasculara. Ceea ce remediaza acest lucru sunt 40 de minute de cardio la o frecventa cardiaca de antrenament, care poate fi definita ca lupta pentru o valoare intre urmatoarele produse. Se calculeaza folosind formula 220 minus varsta de 0,8 sau de ori 0,6.

De exemplu, un individ de 20 de ani ar calcula ritmul cardiac de antrenament prin cautarea unei valori intre 220-20 × 0,8 si apoi la valoarea de 20-20 × 0,6. Prima valoare indica numarul 160, iar al doilea este numarul 120. De aceea, ritmul cardiac tinta ar fi undeva intre 120 si 160 de batai pe minut. Aveti grija, insa! Jogging-ul poate sfarsi prin a va da mai multe probleme in loc de a rezolva problema dumneavoastra curenta. In timp ce jarging-ul implicat in jogging sau alergare nu este problematic pentru persoanele mai tinere, poate duce la dureri de spate semnificative si, de asemenea, durere extrema la adultii mai in varsta din cauza exacerbarii bolii articulare degenerative.

Pozitia buna este de asemenea importanta pentru a ajuta la reducerea durerii de spate. Slabiti inainte, inclinati intr-o parte sau pozitionati in alt mod intr-o pozitie in care barbia este in jos pana la piept (cum ar fi atunci cand se utilizeaza telefoane inteligente), toate predispun oamenii la boala discului degenerativ si la durerile posterioare ale fetei. Acestea sunt articulatiile mici care se afla intre fiecare vertebra care coboara de la nivelul coloanei vertebrale cervicale pana la sacrum.

In plus fata de elementele enumerate aici, postura incorecta poate fi cu siguranta implicata in dureri de gat si spate. Deci, asigurati-va ca ati ascultat ce a spus mama cand erati copil: stati drept si pieptul afara!

About Diana Sandu