Don't Miss

Cum se comporta zodiile in momentul in care se indragostesc?

By on februarie 7, 2016
sex shop

Ne gandim de foarte multe ori la aspectele care influenteaza planul sentimental, insa uitam sa ne raportam la valentele astrologice, acestea reusind sa fie intru totul graitoare pentru personalitatile noastre. Acelasi lucru se poate afirma si din perspectiva unica pe care o abordeaza fiecare zodie in momentul in care se indragosteste.

Incepem cu berbecul, zodia dominatoare a horoscopului. Interesant este faptul ca persoanele care se nasc sub insemnul acestei zodii tanjesc dupa o dragoste profunda, irationala si completa, alegand intotdeauna sa se lasa prada personalitatilor cu trasaturi psihologice opuse caracterului lor exploziv. Asadar, in cazul acestei zodii se aplica zicala „personalitatile antagonice se atrag”.

Taurul reprezinta o fire ceva mai tematoare, care nu va alerga niciodata dupa o dragoste ce nu promite o balanta echilibrata intre respect, incredere, siguranta si fidelitate. Fiind o persoana ceva mai retrasa, personalitatea Taur alege sa lase deopare jocurile in dragoste si in dormitor, motiv pentru care foarte rar va ajunge intr-un sex shop pentru a-si condimenta viata sexuala. Din punctul lor de vedere, intreaga magie porneste de la interior – sufletul fiind adevarata oglinda care pune in valoare amplitudinea sentimentelor.

Cei nascuti sub zodia Gemeni pot fi considerati „amorezii jucausi” ai horoscopului, alaturi de Sagetatori si de Varsatori. Aceste trei zodii reusesc sa aduca la suprafata creativitatea, inteligenta intuitiva si comunicarea intr-o relatie, insa si un plus de personalitate sau divertisment in dormitor. Fiind permanenti angrenati in activitati solicitante si dinamice, atat in mediul personal cat si in cel profesional, persoanele nascute sub insemnul Gemenilor, al Varsatorului sau al Sagetatorului vor cauta de la partenerii lor aceleasi trasaturi, asta pentru ca plictiseala sa nu ii desparta doar dupa cateva luni. Chiar daca astrele ii plaseaza adesea sub pecetea nefasta a infidelitatii, personalitatile guvernate de aceste zodii isi doresc relatii de lunga durata in care sa predomine sinceritatea, respectul si comunicarea.

Ajungem la doua personalitati explozive ale zodiacului, ele fiind coordonate de zodia Leului si cea a Scorpionului. Aceste doua firi isi doresc pe deplin sa experimenteze gustul relatiilor explozive, ele fiind si foarte titrate in dormitor. Bineinteles, pentru a-si pune la punct scenariile amoroase ele vor apela la artificii dintre cele mai indraznete, asa cum sunt seturile misterioase si seducatoare de lenjerie intima, dar si modelele neconventionale de vibratoare. Niciun accesoriu nu pare „prea mult” pentru a le aduce originalitatea in dormitor, acestea dorind sa isi surprinda de fiecare data partenerul prin intermediul spiritului lor inovativ.

Trecem razant de la personalitatile excentrice ale horoscopului la firile mai putin extrovertite, asa cum sunt Fecioarele, Balantele sau Pestii. Acestea doresc sa experimenteze dragostea la un alt nivel, unul in care primeaza mult mai mult psihicul decat fizicul. Nicidecum persoane care se lasa ghidate de aspectele superficiale ale vietii, zodiile mentionate isi vor deschide sufletul doar in fata celor pe care ii considera foarte apropiati din perspectiva viziunii asupra lumii inconjuratoare.

Fie ca ne raportam la aspectele materiale, la modul in care isi marturisesc sentimentele sau la dorintele pe care si le stabilesc pentru viitor – ele vor tine cont de orice mic detaliu pentru a tine la distanta persoanele ce nu corespund „standardelor” lor emotionale. Totul, doar pentru a elimina inca de la bun inceput potentialele dezamagiri in dragoste, dar si despartirile in urma carora sufera enorm.

Nu in ultimul rand, acordam atentia cuvenita Capricornului si Balantei – cele doua zodii perfectioniste ale zodiacului. Acestea sunt recunoscute prin prisma caracterului rational pe care il adopta intr-o relatie, dar si prin daruirea completa sau dragostea neconditionata pe care o ofera partenerilor. Adevarate exemple de fidelitate si sprijin, Balanta si Capricornul reusesc sa mentina cu usurinta relatii de lunga durata, fara a efectua mari compromisuri in acest sens.

About Diana Sandu