Don't Miss

Cum sa reveniti la o viata normala, fara durere – I

By on august 6, 2020
Cum sa reveniti la o viata normala, fara durere - I

Pe masura ce imbatranim, coloana vertebrala este mai susceptibila la tulpini sau leziuni care pot duce la hernie de disc. Sarcina acestor discuri este de a oferi o perna pentru oase de-a lungul coloanei vertebrale, astfel incat atunci cand acestea sunt herniate, acest lucru provoaca dureri severe la nivelul gatului sau al spatelui. Persoanele cu o hernie de disc pot prezenta, de asemenea, dureri nervoase care iradiaza pe bratele sau picioarele lor.

Pentru cei aflati in aceasta situatie, ei pot crede ca singurele lor optiuni pentru ameliorare sunt medicamentele care le mascheaza simptomele si operatiile care sunt atat costisitoare, cat si riscante. Dar nu este cazul. In plus fata de ajustarile chiropractice, care implica manipularea manuala a coloanei vertebrale, exista o varietate de tratamente chiropractice disponibile care pot imbunatati functia generala a coloanei vertebrale si pot elimina durerea.

Ce sa ne asteptam de la terapia de decompresie a coloanei vertebrale
Terapia non-chirurgicala de decompresie a coloanei vertebrale este o procedura nedureroasa si neinvaziva care ajuta pacientii sa revina la functia normala si sa revina la o viata fara durere. Aceasta terapie blanda, dovedita, este eficienta in reabilitarea leziunilor discului coloanei vertebrale si este in prezent una dintre cele mai sigure si mai fiabile terapii disponibile.

Pacientii care se confrunta cu un nerv ciupit, sciatica, dureri de gat, dureri de spate sau simptome legate de discuri deteriorate, bombate sau degenerative ar putea beneficia foarte mult de terapia de decompresie. Poate fi folosit si pentru tratarea sindroamelor coloanei lombare si cervicale.

In timpul unui tratament de decompresie a coloanei vertebrale, un pacient se afla pe o masa terapeutica si este legat de un ham captusit. Acestea sunt monitorizate de un chiropractor, pe masura ce dispozitivul intinde usor coloana vertebrala pentru a usura presiunea pe discurile spinale.

About Diana Sandu