Don't Miss

Cum sa ai succes in industria videochat-ului?

By on octombrie 12, 2016
videochat-iasi

Se spune ca indiferent de meseria pe care o practici, trebuie sa fii cel mai bun. Asa se intampla si in cazul videochatului, unde angajatele muncesc, invata si se dezvolta pentru a deveni profesioniste in domeniu. Poti alege sa fii mediocru in job-ul pe care il practici, sa iti faci treaba bine, fara sa excelezi, dar poti incerca sa dai tot ce ai mai bun, sa te autodepasesti, sa-ti demonstrezi ca poti si sa incerci sa fii din ce in ce mai buna. Nu este usor sa fii profesionist in aceasta meserie si acest lucru se intampla si din cauza prejudecatilor din jurul tau. Femeile care au puterea sa treaca peste ideile preconcepute ale societatii si sa-si exercite meseria cu incredere sunt acelea care reusesc sa faca performanta si sa ajunga modele de videochat de succes, premiate international.

Ce reguli trebuie sa respecte un model?

Pentru a avea succes trebuie sa stie sa gestioneze cele doua spatii: zona de free chat si cea pentru nude. In cazul studiourilor profesioniste cum este videochat Iasi, in zona de free chat se aplica aceleasi reguli de bun simt, care se aplica la orice loc de munca. Modelul nu trebuie sa manance cat timp este online, sa foloseasca telefonul mobil, sa fie imbracata in trening, sa vorbeasca despre castigurile financiare, sa mestece guma sau sa vorbeasca despre celelalte modele. In momentul in care clientul plateste pentru zona de nude, trebuie sa fie respectat si tratat cu seriozitate, astfel ca modelul nu poate parasi incaperea in tot acest timp si nu are voie sa foloseasca ochelari de soare.

Sfaturi de succes

Pentru ca am stabilit ce nu are voie sa faca un model de videochat, trebuie sa ne gandim si la modalitatile prin care acesta ar putea sa atraga mai multi clienti si sa aiba succes. Cel mai important este zambetul; de el se indragostesc adesea barbatii, astfel ca este recomandat ca modelul sa zambeasca pe tot parcursul conversatiilor. Privirea trebuie sa fie fixata catre camera, astfel poate sa stabileasca si sa mentina un contact direct cu interlocutorul. Modelul trebuie sa gaseasca de fiecare data modalitati de a nu refuza clientul sau, daca il refuza, sa o faca intr-un mod in care sa nu-l deranjeze pe acesta.

Cum reusesti sa pastrezi clientii in camera de chat?

Modalitatile prin care modelul reuseste sa pastreze clientii in camera de free chat sunt din cele mai diverse. In aceste cazuri, depinde foarte mult de felul de a fi al modelului. Pe langa calitatile fizice si tertipurile prin care modelul reuseste sa atraga clientii, o componenta importanta in mentinerea interesului o reprezinta comentariile. In general, acestea trebuie sa vizeze toti clientii si doar in anumite momente sa se indrepte catre clienti individuali. Simtul umorului este esential in acest tip de conversatii; el este apreciat in mod special de clienti, care vor fi atrasi de zambetul si de glumele modelului.

Cum reuseste modelul de videochat sa stabileasca relatii de durata cu clientii?

Odata ajunsi in chat privat, clientul asteapta din partea femeii atentie. Aceasta trebuie sa incerce sa il cunoasca, sa vorbeasca cu el, sa ii spuna despre ea si sa il faca sa se simta bine in compania ei. Daca acesta se ataseaza de femeia din spatele camerei, simte ca are ce vorbi cu ea si se simte bine in prezenta ei, atunci cu siguranta si data viitoare va dori sa vorbeasca tot cu ea. Mijloacele de seductie pe care femeia le aplica in viata reala, se aplica si in zona de videochat privat.

Astfel, modelul de videochat nu este o persoana fara experienta, care nu e capabila sa se dezvolte din punct de vedere profesional. Fetele angajate la studiouri participa frecvent la cursuri de perfectionare a limbii engleza si la cursuri de make-up; isi doresc sa invete, sa descopere cat mai multe si sa isi faca meseria cat mai bine. Performanta in videochat este direct proportionala cu munca si eforturile depuse de a cunoaste, a invata si a descoperi cat mai multe. Auto-cunoasterea este o conditie esentiala in aceasta meserie pentru ca trebuie sa iti cunosti limitele, ca mai apoi sa le depasesti.

About Diana Sandu