Don't Miss

Cum putem urmări meciuri de fotbal video live pe internet?

By on ianuarie 27, 2017
Corea fotbal

Ai auzit de Rojadirecta? Era unul dintre cele mai importante site-uri care transmiteau ilegal meciuri live. Deunăzi, patronul i-a fost arestat în Spania. Poate că proprietarii paginilor web similare s-au speriat puțin. Sau poate că nu.

Unde vedem meciuri live pe internet? Hai să facem abstracție de site-urile care au streaming video live fără să dețină drepturile. Majoritatea funcționează foarte prost. Dacă încerci să vezi un meci, te îmbolnăvești de nervi. Ba se blochează imaginea, ba nu poți închide bannerele popup-urile publicitare, ba se vede pixelat etc.

Pe platformele caselor de pariuri online

Sunt mai multe variante pentru a vedea evenimente sportive legal, la calitate foarte bună. Pentru mine, pe primul loc sunt site-urile pe care și pariez. Mi-am deschis cont la toate casele de pariuri online care au și platformă de streaming video live. În felul acesta, împușc doi iepuri deodată.

Pariez mai mult live și mă ajută foarte mult să văd meciul. E important să am și cotele și imaginile în același ecran, pentru că e mult mai rapid să plasez un pariu. Două-trei secunde pot face diferența între un pariu pierdut și unul câștigat. Delay-ul este unul acceptabil. De cele mai multe ori, sub „ecran” este secțiunea de statistici, unde poți vedea numărul acțiunilor periculoase, al șuturilor pe poartă și spre poartă etc.

Alte avantaje

avantaje

Un alt avantaj oferit de o agenție de pariuri online care transmite evenimente sportive este că poți vedea imaginile la o rezoluție optimă și pe dispozitivele mobile, grație aplicațiilor pentru Android sau iOs. Apropo de aplicații, unele dintre acestea îți permit să setezi o alarmă, astfel ca telefonul să te anunțe când începe transmisia unui meci care te interesează.

Cu siguranță nu există nici o televiziune care să dea în direct atâtea evenimente sportive, din atât de multe competiții, precum o casă de pariuri de top. În timp ce televiziunile transmit doar campionate importante, site-urile de pariuri au în „programul tv” și competiții mai puțin populare, dar importante pentru pariori.

De la prânz până după miezul nopții, vezi meciuri din Australia, Polonia, Anglia, Italia, Germania, Portugalia, Franța, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca, Elveția, Austria, Rusia, Bulgaria, Letonia, Kazahstan, Ucraina, Turcia, Grecia, India, Argentina, Brazilia, Peru, Cupa României, Copa Libertadores, Copa Sud-America etc.

Cât timp ai balanța pozitivă, poți vedea meciuri în voie. Nu plătești niciun abonament. Ai acces și la competiții pe care, altfel, nu le poți urmări decât în sistem pay-per view.

Pe site-urile televiziunilor de sport

site sport

A doua opțiune pentru a urmări meciuri de fotbal video live pe internet e reprezentată de platformele televiziunilor de sport. Poți să vezi și partidele transmise pe site-ul televiziuni pe care tu nu o ai printre programele operatorului „tău” de cablu. Pentru asta trebuie să plătești un abonament separat. Se merită, zic eu. De exemplu, eu nu prind Dolce. Când a fost Campionatul European, am plătit câțiva lei și am văzut meciurile pe Internet.

Pe site-urile televiziunilor de sport

Mai este și varianta site-urilor care preiau evenimentele transmise de televiziuni și le dau pe net, prin streaming video live. Sunt două moduri principale de transmisie: SopCast și Flash. SopCastul este un plugin care trebuie instalat pe calculator și funcționează numai în Internet Explorer: http://www.sopcast.org/.

Ca și în exemplul cu care am început, un asemenea site nu are drepturi de transmisie. Mai devreme sau mai târziu, va fi închis. Nu-i problemă, apare altul. Nu vei fi niciodată sigur că streaming-ul nu se va întrerupe când îți va fi lumea mai dragă. De exemplu, când scapă un jucător singur cu portarul advers.

Canalele viitorului

În viitor vom avea alte trei canale: YouTube, Twitter și Facebook. Deja sunt transmise multe meciuri pe YouTube, practica fiind una ilegală. Twitter transmite experimental partide din National Football League. Este pregătit și viewer-ul pentru fotbal. Este o chestiune de timp.

About Diana Sandu