Don't Miss

Cum poate ajuta masajul facial cu alergiile sezoniere – I

By on martie 14, 2021

Multi oameni se confrunta in prezent cu agravarea alergiilor sezoniere . Pe cat de iritante sunt simptomele, organismul raspunde intr-un mod perfect natural, eliberand anticorpi in sistem, provocand eliberarea de histamina in sange. Aceasta cauzeaza ochii aposi si nas curgator sau infundat.

Studiile arata ca antihistaminicele si corticosteroizii intranazali sunt cele mai eficiente si utilizate frecvent medicamente, iar o calitate imbunatatita a vietii a fost demonstrata la pacientii cu rinita alergica. Cu toate acestea, multi oameni ezita sa utilizeze medicamente cu potentiale efecte secundare pe termen lung si majoritatea au dificultati in a face fata efectelor pe termen scurt, cum ar fi gura uscata si somnolenta. Masajul facial este un instrument minunat pentru a ajuta la ameliorarea unora dintre simptomele disconfortului alergic.

Stresul scade nivelul de adenozin monofosfat ciclic – Wikipedia (AMPc), un neurotransmitator care mentine caile de aer deschise si orice lucru care scade stresul poate ajuta, de asemenea, la diminuarea reactiilor alergice. Un masaj facial care se concentreaza pe punctele de presiune ale fetei si gatului nu numai ca poate oferi o usurare a presiunii sinusurilor, dar poate contribui si la producerea unei stari de relaxare profunda.

Iata cateva lucruri de incercat pentru un masaj facial la domiciliu. Acestea sunt usor de facut singure, dar sa ai un partener cu care sa lucrezi este chiar mai bun.

About Diana Sandu