Don't Miss

Cum iti poti transforma casa cu doar 2 gadgeturi ultra moderne!

By on mai 21, 2018

Acum nu mai esti nevoit sa sacrifici confortul pentru nimic in lume. Tehnologia a evoluat atat de mult incat iti permite sa faci aproape orice doar cu ajutorul unei aplicatii pe mobil.
Iata 2 recomandari inovative pentru casa ta:

Proiectați-vă lumina

Philips Hue, un sistem inteligent de iluminare la domiciliu, vă poate modifica luminile pentru a le schimba cu muzica pe care o jucați sau pentru a stabili starea de spirit pentru o petrecere de seară. De asemenea, puteți controla ușor nivelurile de lumină și culorile conectându-l la dispozitive precum Amazon Echo, Apple HomeKit și Google Home.

Controlate la distanță de aplicația Phillips Hue, becurile cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic utilizează un hub wireless inteligent numit podul pentru a vă conecta la telefon și la alte dispozitive Wi-Fi. Înșurubați-le în oricare dintre lămpile și luminile de acasă pentru a lumina orice cameră și utilizați culorile, precum și setarea luminii calde albe pentru a crea o ambianță exactă.

Designul de acoperis cu energie ecologica

Niciodată nu trebuie să compromiteți stilul pentru eficiență. Tesla și SolarCity au introdus plăci de plafon solare care creează un amestec perfect pentru proprietarii de locuințe ecologici, care sunt, de asemenea, pricepuți de design. Placile din sticla fotovoltaica imita modele stiluri de acoperis traditionale de lux, cum ar fi toscanul ruginos-portocaliu si sindrilele negre patrate moderne.

Tigla personalizabilă a acoperișului transformă lumina soarelui în energie electrică și găzduiește energia pentru a se potrivi nevoilor familiei. Placile sunt executate de Powerwall 2, un acumulator de mare capacitate care ruleaza pe sine si poate servi ca sursa de alimentare continua timp de sapte zile in cazul in care energia se stinge. Pe termen lung, aceste placi de acoperis inovatoare oferă o energie durabilă care reduce costurile.

About Diana Sandu