Don't Miss

Cum iti poti exprima cugetarile intr-o maniera originala?

By on mai 22, 2016
statusuri deosebite

Atat persoanele introvertite, cat si cele extrovertite experimenteaza nevoia de a-si face cunoscute sentimentele si trairile. Unii aleg sa spuna lucrurilor pe nume, altii apeleaza la tot felul de metode. Metodele, la randul lor, pot fi unele criptate sau unele intru totul transparente. Iar pentru ca uneori poti ramane fara idei originale in momentul in care doresti sa transmiti celor din jur ceea ce simti, m-am gandit sa iti impartasesc cateva sfaturi pe care le poti adapta dupa bunul tau plac.

Tricourile personalizate, o buna metoda de exprimare

De cate ori ti-a atras atentia tricoul personalizat din vitrina unui magazin cosmopolit? Ei bine, daca doresti sa transmiti un mesaj puternic celor din jurul tau, atunci personalizarea unui tricou dupa propriile tale reguli estetice poate fi o idee extraordinara. Din perspectiva tematicii, iti poti apleca atentia asupra ecologiei, a sanatatii, ori poti opta pentru un mesaj motivational. In functie de preferintele tale cromatice si de mesajul pe care doresti sa il imprimi in constiinta celor din jur, alegerile pot fi culorile 100% neutre ori nuantele electrizante potrivite sezonului estival.

Statusurile pe Messenger, Facebook ori Instagram

Fiecare aplicatie a momentului beneficiaza de o sectiune in care iti poti face publice sentimentele, trairile ori cugetarile. Multe statusuri deosebite au rolul de a atrage atentia unei anumite persoane din lista ta de prieteni, in timp ce altele pot avea o tonalitate „generalista”.

Poate intr-o zi te simti ranit de gesturile unui prieten ori de comportamentul persoanei iubite, iar  in alta zi pur si simplu radiezi de fericire. Da, oamenii au tendinta de a-si exterioriza nestingherit emotiile, indiferent daca acestea poseda o natura pozitiva sau negativa. De altfel, a le aduce la suprafata este un lucru pozitiv pentru ca le poti diminua din intensitate, fara sa acumulezi totul la interior. Si, de ce sa nu recunoastem, prin intermediul unui astfel de status ne putem atrage sfaturi din randul celor din jur, dar si aprecieri in momentul in care nu ne mai simtim siguri pe propriile forte.

Muzica, expresia pura a emotiilor

Inca din cele mai vechi timpuri, artistii alegeau sa se lase purtati de sentimente, trairi si experiente in momentul in care construiau o piesa in intregime, ori o simpla linie instrumentala. Aceasta „regula” a fost preluata si de catre ascultatori, fiecare persoana alegandu-si playlist-ul dintr-o zi in functie de modul in care se simte.

Asadar, daca intr-un moment suntem suparati sau melancolici, alegerile noastre vor fi unele din sfera „romantismului” ori clasicele balade. In schimb, daca emanam buna dispozitie prin toti porii, atunci nimic nu ne va opri sa dansam pe liniile accelerate ale unei piese din genul dance sau pop. Piesele reusesc se plieze pe starile noastre interioare datorita versurilor lor, unele fiind bogate in semnificatii romantice, in timp ce altele pot fi considerate crezuri motivationale.

In principal, acestea ar fi cele mai cunoscute trei maniere prin intermediul carora un om alege sa isi expuna, in mod indirect, eul in fata celor din jur. Din punctul meu de vedere, va sfatuiesc sa le incercati pe fiecare in parte. Nu garantez ca o sa va simtiti 100% mai bine, insa cel putin diminuati incarcatura emotionala pe care o pastrati doar pentru voi insiva.

About Diana Sandu