Don't Miss

Cum iti dai seama ca partenerul vrea sa rupa relatia?

By on iulie 16, 2015
cuplu nefericit

Din pacate, o relatie nu tine pentru toti pana cand unul din parteneri va trece la cele vesnice. Iar semnele ca unul din parteneri doreste sa puna capat relatiei sunt cat se poate de evidente, numai ca incearca sa lungeasca situatia in speranta ca poate ii vor reveni fluturii in stomac. Mai jos sunt cateva din momentele in care partenerul se da de gol ca doreste o intrerupere a relatiei.

–          Petrec tot mai putin timp unul in compania celuilalt. Zi de zi se vor gasi scuze pentru a sta departe de partener. Fie ca a stat mai multe ore peste program la serviciu, fie mai are de munca si acasa, astfel ca e nevoit sa stea pana tarziu in noapte cu ochii in calculator, iar a doua persoana din cuplu asteapta trista in dormitor.

–          Nu-i mai zambeste partenerului. Dimineata, in momentul trezirii, obisnuiau sa-si zambeasca somnoros unul celuilat si sa-si spuna cuvinte dulci. De la o vreme asa ceva nu se mai intampla, iar diminetile devin tot mai reci. Aceeasi poveste se intampla si seara cand cei doi se intorc de la serviciu.

–          Partenerul ofera mai multa atentie altor persoane la o petrecere. Daca pana sa se raceasca treburile, ori de cate ori mergeau la o petrecere, cei doi nu se dezlipeau unul de celalalt, acum, partenerul care da semne ca ar dori sa se desparta, isi lasa jumatatea tot mai des singura si petrece minute bune in compania altor persoane.

–          Nu mai fac sex ca inainte. Poate cel mai evident moment ca relatia lor e pe sfarsite este faptul ca partenerul refuza sa mai faca sex. Fie este obosit de la serviciu, fie ar vrea sa urmareasca emisiunea preferata sau brusc adora din nou sa se uite la meciurile de fotbal. Sau, celebra scuza, durerea infernala de cap.

Si astfel se ajunge la despartire. Orice sfarsit este dureros, dar viitorul va fi cu siguranta unul mai bun.

About Diana Sandu