Don't Miss

Cum integram culoarea anului 2020 in viata noastra

By on februarie 21, 2020
Cum integram culoarea anului 2020 in viata noastra

In casa ta
Aceasta nuanta albastru profund se incadreaza perfect intr-o tema de coasta – atat in ​​spatii interioare, cat si in aer liber. Este o culoare frumoasa pentru un perete de accent in orice camera a casei. De asemenea, adaugarea de detalii precum perne de aruncare sau un covor mare impotriva canapelelor albe sau crem ar face o declaratie in adunarea spatiilor precum livingul sau zona de bucatarie in aer liber. Daca doriti sa mergeti mari si sunteti dispus sa va ocupati de un proiect de casa, luati in considerare sa va pictati dulapurile din bucatarie aceasta nuanta destul de neutra.

In garderoba ta
Deoarece Classic Blue este un neutru, este o culoare simpla de purtat. Faceti-o in centrul tinutei dvs., optand pentru o rochie albastru inchis sau un costum inteligent sau accesorizati cu geanta indrazneata . Cu orice ai alege sa o porti, Pantone Color of the Year este culoarea perfecta pentru orice ocazie.

„Imbracat cu o rezonanta profunda, Classic Blue ofera o baza de ancorare”, spune Eiseman. „Un albastru evocator al cerului de seara vast si infinit, Classic Blue ne incurajeaza sa privim dincolo de evident pentru a ne extinde gandirea; provocandu-ne sa gandim mai profund, sa ne crestem perspectiva si sa deschidem fluxul de comunicare. ”

About Diana Sandu