Don't Miss

Cum alegeti rochia de seara perfecta?

By on mai 8, 2016
rochie de seara

Indiferent ca trebuie sa mergeti la o nunta, botez sau la alt eveniment elegant, aveti nevoie de o tinuta adecvata. Fara indoiala, toate doamnele doresc sa fie cele mai speciale. O rochie seara, este cea mai buna optiune pentru ocaziile speciale. Dar cum alegeti rochia cea mai potrivita? Raspunsul veti gasi in urmatoarele randuri.

Exista cateva aspecte, dupa care trebuie sa alegeti rochia potrivita. Cum ar fi, varsta, cand are loc evenimentul si forma corpului. Domnisoarele pot alege cu incredere dintre rochiile scurte, asimetrice, cele care se muleaza pe corp si in culori aprinse. Doamnelor li se potrivesc deja rochiile mai lungi si in culori nude sau inchise.

Trebuie sa alegeti astfel, incat rochia sa ascunda defectele. Cele lungi si din materiale fluide, avantajeaza orice tip de silueta, iar culorile inchise subtiaza silueta. Pentru rochiile de seara, materialele lucioase sunt cele mai potrivite. Nuantele metalice va ajuta sa straluciti in rochia purtata. De obicei, rochiile sunt prevazute cu decoratiuni din pietre, sau cu variate aplicatii. Alegeti pe cel care va avantajeaza mai mult. Forma corpului va ajuta cel mai mult in alegerea rochiei potrivite. Daca cunoasteti tipul siluetei, puteti sa va decideti cu usurinta, ce model va avantajeaza mai mult.

In cazul pantofilor si a gentilor, rochia va este de ajutor. Astfel, mai intai cumparati rochia, iar mai apoi alegeti pantofii si geanta care sa fie in armonie cu rochia. Alegeti doar dintre pantofii cu tocuri si genti tip plic, din materiale delicate. Daca rochia este in nuante metalice, geanta si pantofii pot fi de asemenea in nuante aurii sau argintii.

About Diana Sandu