Don't Miss

Culoarea lenjeriei tale intime iti dezvaluie caracterul sexual

By on septembrie 10, 2015
lenjerie intima

Lenjeria intima este un veritabil avantaj, o veritabila arma de seductie care pune foarte bine in valoare formele si frumusetea unei femei. Culoarea lenjeriei unei femei este extrem de importanta. Aceasta anunta in mod clar care ii sunt preferintele si care ii sunt obiceiurile in pat, dupa unii psihologi englezi.

Se pare ca peste 70% dintre femei aleg sa poarte o lenjerie intima de culoarea pielii sau chiar intr-o culoare neutra. In schimb, acestea opteaza destul de rar pentru una din dantela sau de culoare  alba. Unele celebritati, cum ar fi Katy Perry sau Eva Mendes sunt in parte responsabile de celebritatea lenjeriei intime in culori neutre. Prima a declarat ca se simte mult mai sexy purtand acest tip de lenjerie intima iar a doua a aparut pe coperta revistei “Rolling Stones”purtand o lenjerie de culoarea pielii.

Expertii in psihologia culorilor spun ca lenjeria intima in unele culori calde, cum ar fi rosul, portocaliul sau galbenul traduc perfect anumite stari sau sentimente, cum ar fi excitatia sau vitalitatea, aceasta mareste presiunea arteriala, frecventa cardiaca si respiratia.

Sutienul si chilotii de culoarea pielii dezvaluie o personalitate naturala, deschisa, dar si destul de clasica. Femeile care poarta o lenjerie intima rosie sunt foarte pasionale, sunt energice si dramatice. Acestea nu se joaca de-a timidele si stiu intotdeauna ceea ce isi doresc.

Femeile care aleg sa poarte o lenjerie intima de culoarea roz sunt foarte romantice, sunt dulci, sunt blande si au mare nevoie de afectiune. Acestea sunt de asemenea si senzuale, dar nu iau niciodata initiativa.

Negrul reprezinta o culoare care dezvaluie o personalitate puternica si independenta, dar si senzuala in acelasi timp. Lenjeria intima de culoarea neagra are un farmec subtil si este extrem de senzuala.

In schimb, lenjeria intima alba, in special sutienul alb dezvaluie o persoana deschisa la anumite sugestii si este cel ma adesea un simbol al inocentei si al puritatii.

About Diana Sandu