Don't Miss

Culoarea anului 2020 – albastrul clasic

By on februarie 14, 2020
Culoarea anului 2020 - albastrul clasic

Inspiratia pentru expertii de la Pantone Color Institute, pe masura ce au decis cu privire la Pantone Color of the Year 2020, a fost acea seara, cand soarele se scufunda sub orizont si cerul se intuneca pana la un albastru profund inainte de negru. Pentru un an care incepe un nou deceniu, a parut corect ca Classic Blue, o culoare care seamana cu amurgul si care aduce un sentiment de pace si liniste, sa fie baza pentru un nou inceput.

„Traim intr-o perioada care necesita incredere si credinta. Acest tip de constanta si incredere este exprimat de PANTONE 19-4052 Classic Blue, o nuanta albastra solida si de incredere pe care ne putem baza intotdeauna „, spune directorul executiv al Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman.

Pantone Color Institute este unitatea de afaceri din cadrul Pantone care prognozeaza tendintele culorii la nivel mondial si sfatuieste companiile despre culori pentru produse si identitatea marcii. Expertii sai au ales Pantone Color of the Year, o influenta in moda, design interior si design industrial, timp de peste 20 de ani folosind influente de culoare gasite in industria divertismentului, colectii de arta, destinatii de calatorie, precum si prin noi tehnologii, materiale si texturi. .

Albastrul clasic este descris drept „usor relatabil” si gandit pentru a inspira sentimente de confort, calm, incredere si conexiune. Descrierea Pantone Color Institute explica faptul ca „subliniaza dorinta noastra pentru o baza sigura si stabila pe care sa ne construim pe masura ce trecem pragul intr-o noua era.”

Este usor sa integrezi Classic Blue in viata ta de zi cu zi, indiferent daca vrei sa o porti sau sa iti accentuezi casa cu ea.

About Diana Sandu