Don't Miss

Cu ce ne ajuta informarea pe internet?

By on august 30, 2015
informare pe internet

Am hotarat sa fac si eu unele renovari in apartamentul meu, asa ca am hotarat sa ma informez de pe internet cu privire la materiale de constructii, mobila de dormitor, deoarece doream sa o schimb pe cea veche si nu in ultimul rand si pe cea din baie. Asa ca am dat cautare pe internet si am deschis unul din site-uri.

Era al unui mare si cunoscut depozit en-gross, care se ocupa cu vanzarea materialelor de constructii, cu mobila si cu vanzarea de componente de instalatii sanitare. Am deschis pe fiecare in parte si am cautat ce ma interesa. La mobile de dormitor am gasit niste piese asa de frumoase, lucrate cu mult gust si cu un design foarte frumos, iar preturile nu erau foarte mari. Unele chiar m-au incantat si chiar m-am gandit sa le cumpar. La sectiunea materiale de constructii am cautat parchet laminat, pentru dormitor, iar pentru bucatarie si baie cautam faianta si gresie. Parchetul laminat trebuia sa fie aceeasi culoare cu mobile, asortate. Faianta si gresia trebuiau sa fie, alba pentru bucatarie si albastra pentru baie.

Apoi am deschis si sectiunea “articole si mobilier pentru baie”, unde am vazut multe lucruri frumoase si cu gust, modern lucrate. Aveam de unde sa-mi aleg si in functie de calitate, dar si de pret. Doream ca toate sa fie de culoare albastra, asa cum doream sa cumpar si faianta si gresia din baie. Aici am cautat si un wc nou si am cautat si la sectiunea vase de wc. Am vazut multe tipuri, culori si forme de vase de wc, deci a trebuit sa le triez si sa fac o alegere atenta. Dupa ce mi-am notat si insemnat ce as fi vrut sa cumpar, am facut un mic calcul si am vazut ca nu erau multi bani si ma incadram in bugetul pe care-l aveam disponibil. Apoi am dat comanda pe internet, am facut plata cu cardul, iar de la ei am primit raspuns ca in maxim doua ore va fi livrata comanda.

Exact dupa doua ore, am primit un telefon din partea lor ca masina incarcata cu tot ceea ce comandasem eu ajunsese in fata scarii unde locuiesc. Am fost ajutat de catre ei sa o duc in apartament, si m-au ajutat sa o si aranjez intruna dintre camere. Dupa aceea am sunat unul dintre prietenii mei, care se pricepea la amenajari interioare de apartamente, pentru a ma ajuta sa-mi renovez apartamentul.

Totul a iesit foarte frumos si modern, incomparabil cu ce fusese inainte.

About Diana Sandu