Don't Miss

Crosetatul, o activitate pe care copilul tau o poate deprinde online

By on mai 25, 2016
crosetat

Lumea copiilor e minunata, mai ales daca in aceasta isi fac loc si mult cunoscutele jocuri de crosetat. Bineinteles, cand vorbim de jocuri de crosetat, facem aluzie la jocuri pentru fete, in nici un caz pentru baieti. Daca exista baieti carora le plac aceste jocuri de crosetat, cu siguranta vorbim despre o exceptie!

Fetele sunt indragostite in general de aceste jocuri de crosetat! Poate ca vazandu-le pe bunicile lor, in lumea reala, cum pornind de la nimic, croseteaza haine, ciorapi, si diverse alte lucruri, fetele isi doresc dintotdeauna ca si ele sa poata face asa ceva! Mai demult, nu avea oricine calculator insa acum, chiar si multi dintre bunicii nostri au parte de o tehnologie avansata si astfel, in vacantele la bunici, fetele joaca jocuri de crosetat, iar bunica langa ele, crosetand in adevaratul sens al cuvantului.

Haine de vara, haine de iarna, manusi, caciuli, fulare, toate acestea pot fi realizate cu ajutorul unor jocuri de crosetat, in doar cateva minute! Daca in realitate sa crosetezi o bluza ar lua destul de mult timp, in jocuri de crosetat acest lucru se intampla foarte repede! Probabil acest aspect este unul care le atrage pe fete! In jocuri de crosetatele nu se plictisesc, deoarece lucrurile se intampla cu viteza!

Aceste jocuri de crosetat sunt pline de culori, iar fetele chiar trebuie sa isi selecteze culoarea ghemului cu care doresc sa lucreze. Astfel, chiar si aceste jocuri de crosetat pot fi jucate cu scop educative, fetel pot invata culorile sau pot invata care culoare se asorteaza cu alta. Multe dintre fete viseaza sa ajunga creatoare de moda, si aceste jocuri de crosetat pot fi un inceput in acest domeniu. Daca observati ca la fetitei dumneavoastra ii plac foarte multe aceste jocuri de crosetat, va puteti gandi la o viitoare cariera in lumea modei. Mai in gluma, mai in serios,  in functie de ce laturi isi dezolta copii in copilarie, acestea chiar pot avea urmari in viitorul lor. Exista jocuri de crosetat la care dupa ce ai realizat hainele, acestea pot fi probate de diverse papusi! Cat de bine se vor simti fetele vazand hainele create de ele purtate de altcineva!

Jocuri de crosetat sunt niste jocuri care dezvolta mai mult decat ne-am astepta inaginatia unei fete, si de aceea, nu trebuie sa lipseasca din categoria de jocuri pe care acestea le joaca. E important ca fetele sa isi dezvolte aceste trasaturi legate de moda, si va garantam ca in scurt timp, nu vor mai avea nevoie de mami atunci cand vor trebui sa plece undeva! Fetele vor incepe sa se descurce singure, la capitolul imbraca si imbracaminte!

About Diana Sandu