Don't Miss

Criza in companie: Cum se rezolva in doar 4 pasi?

By on februarie 2, 2018
Criza

Una dintre cele mai devastatoare incercari pentru afacerea dvs. poate fi o criza serioasa. Atunci cand o afacere sufera o criza, gandul care domina mintile angajatilor este: „Mai am inca un loc de munca?” In plus, acesta este momentul in care clientii dvs. incep sa-si faca griji in privinta continuarii colaborarilor.

Planul in patru pasi

Acest plan de actiune in patru pasi va ajuta compania dvs. sa faca fata furtunii si sa iasa din criza mai puternica decat inainte. Folosind aceste sfaturi pentru a face pregatiri de pe acum.

Identificati principalele operatiuni generatoare de venit pentru afacerea dvs. Prioritizati operatiunile cheie, incepand cu cele fara de care nu puteti sa supravietuiti. Plasati operatiunile generatoare de venituri in asteptare pana cand criza a trecut.

Indepartati echipamentele care costa si nu fac actiuni indispensabile. De exemplu, poate fi necesar sa efectuati anumite sarcini fara ajutorul calculatoarelor. Creati un plan pas cu pas pentru a prelua comenzi si a crea facturi cu hartie si pix. Veti pierde eficienta, dar daca veti continua sa efectuati operatiuni cheie, sansele dvs. de a mentine afacerea in desfasurare sunt ridicate.

Furnizati o alternativa la spatiul de birou. Daca sunteti fortat sa va evacuati biroul sau fabrica, va fi o provocare in a gasi un spatiu alternativ in care puteti desfasura o afacere. Asigurati-va ca planificati inainte sa aveti un spatiu gata pregatit pentru a va muta in conditii optime.

Creati un program de asistenta pentru angajati. Construiti un plan pentru ca angajatii sa poata lucra de acasa.  Fii deschis cu angajatii tai cu privire la natura situatiei, caci trebuie sa tragi impreuna cu ei pentru a depasi criza.

About Diana Sandu