Don't Miss

Cresterea valului de anxietate

By on martie 19, 2019
Cresterea valului de anxietate

Cum cultura masculina a inceput sa imi invadeze scoala – baietii devin interesati de fete si banterul adoptat ca noua limba oficiala – m-am simtit ca si cum m-as ineca in acest val de crestere a anxietatii.

Cu natura mea linistita si calma, m-am simtit din ce in ce mai izolat de oameni. M-am simtit ca un copil intr-un grup de adulti. Consumat de anxietatea mea, cred ca oamenii ma judeca:

„El este linistit”
„Nu este amuzant”
Sau cel mai rau dintre toate „Este plictisitor”
Nu am reusit sa-mi arat realul la scoala sau sa fiu persoana care am fost acasa, unde am fost destul de norocos sa ma simt confortabil, a devenit din ce in ce mai frustrant.

Mi-am facut obiceiul de a cauta liniste intr-o cabina de toaleta. Un numar tot mai mare de pauze  mi-a fost cheltuit  in siguranta in celula mea izolata. Acolo am fost fara fata, reusind sa ma desprind de presiunea pe care am simtit-o in timp ce faceam socializarea, fara a fi nevoie sa o interpretez.

Timpul sa miscat repede, mintea mi-a ocupat greselile sociale recente. M-am enervat pe mine insumi pentru ca mormaiau cuvintele mele in clasa de istorie sau doar ma gindeam mai tarziu la un raspuns plin de vrajitorie cand acea fata a vorbit cu mine.

About Diana Sandu