Don't Miss

Creativitatea, cheia spre distragere

By on ianuarie 28, 2019
Creativitatea, cheia spre distragere

Uneori, fiind in momentul nu inseamna ca acest lucru o sa se termine. Ceea ce astepti este atade mare incat nu poti scapa de el. Esti emotionat, nervos, singur. De ce sa o eviti? De ce nu canalizezi energia in crearea?

Recent am fost pe marginea prapastiei in a atinge un obiectiv foarte mare din viata. Pentru ca acest lucru sa se intample, multe lucruri trebuiau sa cada, si nu aveam controlul asupra niciuneia dintre ele. Sunt sigur ca ai simtit asta in legatura cu ceva. Pur si simplu nu te poti gandi la asta, indiferent cat de tare incerci.

Asa ca am decis sa nu ma lupt cu ea. Am petrecut ceva timp in fiecare dimineata visand cum ar fi viata. Mi-am folosit gandurile pentru a crea intrari in jurnal, scriind povestiri scurte. Am creat o placa de viziune intreaga si am taiat poze, cuvinte si imagini care sa ma ajute sa-mi vad visul.

Am descoperit ca, permitandu-mi acel moment in timpul zilei, o pot scoate uneori din sistemul meu. Punerea acelei energii in ceva ma lasa sa trec la alte lucruri si chiar sa fiu in acel moment, ceea ce a creat un efect frumos putin rabdator de bulgare de zapada. Si sunt sigur ca nimeni nu s-a plans vreodata ca are prea multa rabdare.

About Diana Sandu