Don't Miss

Costume de baie pentru veri fierbinti

By on aprilie 18, 2016
bikini girl

Luniile calde sunt un bun prilej pentru doamne sa-si imbogateasca garderoba cu costume de baie la moda si cu care sa straluceasca pe plaja sau la strand. Dar ca sa atrageti toate privirile, este important ca modelul pentru care optati sa puna in valoare calitatiile. Daca nu stiti ce tip de costum baie sa achizitionati, dar doriti calitate si preturi accesibile, comandati costum de baie online.

Pentru femeile care viseaza sa aiba un costum de baie sexy si in aleceleasi timp elegant, solutia sunt costumele de baie tip monokini. Acest tip de costum baie este o combinatie intre bikini si costumul de baie intreg. Sunt potrivite pentru femeile scunde si pentru doamnele care nu sunt multumite cu abdomenul si doresc sa-si accentueze mai mult talia. Decupajele cu care sunt prevazute, vor subtia si alungi silueta.

Daca va plac mai mult costumele de baie din doua piese, dar nu aveti silueta perfecta, nu trebuie sa va intristati pentru ca puteti opta pentru un model tankini. Aceste costume baie sunt alcatuite dintr-un slip sau boxeri, combinat cu maiou cu sau fara bretele, cu decoltaj divers si cu spatele gol. Femeile mai plinute sunt avantajate de acest costum baie, pentru ca acopera in totalitate abdomenul, punand accent pe bust.

Pentru doamnele cu bust mai mic, exista modele tankini cu bretele care se leaga in spatele gatului, creand astfel aspectul de bust generos. Un aspect important este ca aceste modele sunt cele mai recomandate pentru viitoarele mamici, deoarece ofera confort si protejeaza burtica.

De acum incolo puteti gasi cu usurinta costumul de baie care sa va avantajeze, pentru ca corpul o sa va ajute la alegere. Un costum de baie care este la moda, nu inseamna neaparat ca este potrivit si pentru dumneavoastra. Luati in considerare calitatile si defectele siluetei, astfel nu puteti sa dati gres.

About Diana Sandu