Don't Miss

Conectati-va cu forta interioara

By on februarie 19, 2019
Conectati-va cu forta interioara

Cand ma deranjeaza ceva cu adevarat si nu pot sa-mi limpezesc mintea cu niciuna din celelalte tehnici, spun o mica rugaciune pentru ajutor. Acum stiu ca nu toata lumea se roaga – nu am fost pana de curand cu aceste lucruri – si exista moduri diferite de a ne conecta cu acea forta interioara care nu are acele tonuri religioase.

Unul dintre prietenii mei spune ca isi stabileste intentia in fiecare dimineata. Deci, daca are nevoie cu adevarat de rabdare, ea se trezeste si spune: „Intentia mea astazi este sa ma conectez cu rabdare”. Puteti sa va stabiliti o intentie pentru ziua dvs. (sau pentru o ora sau minut) sau pentru o anumita activitate. Am setat una cand ma duc sa alerg.

Meditatia este un alt mod in care te poti conecta cu forta interioara. Ai putea sa meditezi activ pentru a aduce rabdare. Exista pozitii de yoga pentru a face asta, de asemenea. Cu totii avem o rezerva de putere pe care o putem invoca (pentru mai mult decat rabdare). Este doar o chestiune de a gasi ce functioneaza cel mai bine pentru dvs.

Exista un motiv pentru care oamenii folosesc expresia „cultivarea rabdarii”. Este ca si cum ati cultiva orice recolta. Aceste sfaturi va pot ajuta acum, dar este nevoie de timp, de ingrijire si de cunostinte pentru a o lasa sa creasca. De asemenea, in mod paradoxal, are rabdare, ceea ce inseamna ca aceasta este una dintre acele abilitati de lunga durata la care putem lucra.

Ce te ajuta cand astepti ceva? Ce sfaturi aveti pentru a pastra rabdarea in viata voastra?

About Diana Sandu