Don't Miss

Concert Pink Martini la Sala Palatului!

By on aprilie 30, 2014

Concert extraordinar al orchestrei Pink Martini la Sala Palatului pe 26 mai, incepand cu ora 20:00!

Concertul orchestrei Pink Martini va avea loc la finele lunii mai, mai exact pe 26 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, evenimentul din cadrul turneului de promovare al albului “A Retrospective” fiind organizat sub egida celor de la “Events”.

Incantati de ultimele prestati din Romania, Pink Martini a facut o traditie prin a concerta in tara noastra. Cu un sound uimitor ce imbina diverse influente, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, membrii orchestrei din Portland (SUA) au reusit sa sustina sute de concerte in intreaga lume. Cu un stil aparte, un vintage sofisticat, Pink Martini si-au facut aparitia pe scenele din Europa, Orientul Mijlociu, Brazilia sau chiar Japonia.

“Pink Martini se inspira din musical-urile romantice de la Hollywood din anii 40 sau ’50 … cu o perspectiva mai globala. Scriem o multime de melodii … dar cantam si piese precum „Andalucia” a lui Ernesto Lecuona sau “Amado Mio”, din filmul “Gilda” al Ritei Hayworth … Intr-un anumit fel, facem arheologie muzicala, fiindca sapam prin inregistrari din trecut  si redescoperim cantece minunate”, spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.

Concertul ce va avea loc pe 26 mai la Sala Palatului din Bucuresti nu este decat o trecere rapida in revista a succesului trupei in cei peste 16 ani de cariera. Pe scena de la Bucuresti se vor auzii piese celebre precum ”Una Notte a Napoli”, “Hang On Little Tomato”, „¿Donde Estas Yolanda?”, “Hey Eugene”, “Sympathique (Je ne veux pas travailler)”, “Lilly”, “Que Sera Sera” sau “Amado Mio”, piese care vor ridica cu siguranta in picioare miile de spectatori ce vor asista la spectacol.

Bilete concert Pink Martini

Biletele pentru concertul Pink Martini sunt disponibile in reteaua Eventim si sunt impartite pe patru sectoare, preturile lor fiind cuprinse intre 110 lei si 200 de lei.

About Diana Sandu