Don't Miss

Cele mai bune vesti: exista o parcare privata langa aeroportul din Cluj?

By on decembrie 21, 2016
O parcare privata in Cluj

Te gandeai ca probabil daca ai locui intr-un oras mai mare, nu ar mai fi o problema sa iti lasi masina la aeroport? Sau ca ar fi fost mult mai util sa scutesti drumul pana la aeroport cu masina personala, avand posibilitatea sa o parchezi in apropiere?

Partea buna este ca nu trebuie sa te mai gandesti la asta. Acum ai sansa sa mergi cu masina pana la aeroport, fara sa regreti posibilitatile unui oras mai mare sau fara sa te gandesti ca iar trebuie sa astepti dupa taxi sau mijloacele de transport in comun. Firma Autofeu vine cu solutia: a implementat un spatiu privat special amenajat, in care orice sofer isi poate caza pentru o perioada autovehiculul personal.

Unde?

Este vorba despre o parcare aeroport Cluj, cu un numar de locuri raportat la traficul din zona. Asadar, orice locuitor al orasului, care isi doreste sa plece intr-o calatorie, isi poate asigura un loc de cazare pentru propria masina. Nu mai exista problema unei parcari neregulamentare si nici nu mai trebuie sa te simti responsabil pentru ca nu stii daca automobilul tau este in siguranta.

Cu un loc asigurat in incinta unui astfel de spatiu, personalul Autofeu isi asuma responsabilitatea pentru masina ta si promite sa o monitorizeze pe toata perioada cazarii.

Cum functioneaza?

Ca sa te asiguri ca nu nimeresti intr-o perioada aglomerata, noi iti recomandam sa iti rezervi un loc de parcare aeroport Avram Iancu cu ceva timp inainte de data calatoriei. Daca esti angajat intr-un drum scurt si urmeaza sa te intorci rapid, poti sa inchiriezi un spatiu incepand de la pretul de 25 lei pe zi. Cu cat perioada este mai mare, cu atat suma scade cu 8 lei pe zi. Prin urmare, totul este in avantajul tau si nu iti mai ramane decat sa te gandesti la vacanta sau la planurile urmatoare.

Beneficiile sunt destul de clare din punctul de vedere al oricarui calator, care stie cat de dificil este sa gasesti un loc potrivit de parcare in zona unui aeroport.

In primul rand, reprezinta un serviciu convenient, mai ales ca include si transfer. Cu siguranta si de data aceasta vei ajunge la timp si iti vei gasi repede terminalul de plecare. Daca inchirierea unui loc de parcare se efectueaza pentru o perioada mai mare de timp, ce insumeaza un cost de 50 lei, transferul se efectueaza gratuit. Altfel, acest serviciu este asigurat contracost, in baza unei taxe de 10 lei pe un singur sens. Fie ca transferul este efectuat la cerere pentru drumul catre aeroport sau pentru drumul dinspre terminal, personalul Autofeu iti sta la dispozitie in orice moment al zilei.

Un alt motiv pentru care un loc de parcare langa aeroportul din Cluj este solutia cea mai sigura il reprezinta costurile, fiind vorba de cele mai scazute preturi de pe piata. Suna tentant pentru orice sofer, sumele variind de la 25 de lei pe zi, 35 de lei pentru 3 zile sau pana la 270 de lei pentru 31 de zile.

Prin urmare, alegand serviciul de parcare privata langa aeroportul din Cluj ai un loc sigur de cazare pentru masina ta, preturi mai avantajoase decat in orice alt spatiu destinat parcarilor si transfer, care sa iti asigure faptul ca vei ajunge la terminal la timp sau ca nu trebuie sa cari bagajele grele pana la locul de parcare. Mai ai nevoie de ceva?

Desigur, iti mai ramane doar sa te bucuri de calatorie, fara sa iti faci griji ca autovehiculul tau este expus la anumite riscuri: jaf, vandalizari, ridicare de pe un loc de parcare neregulamentar, pagube. De obicei, personalul aeroportului nu isi asuma responsabilitatea pentru astfel de incidente. In schimb, in cadrul unui spatiu de parcare langa aeroport Avram Iancu, pe langa monitorizarea si controlul de catre personalul firmei Autofeu, sunt pozitionate in diverse locuri si camere de filmat.

In concluzie, totul este sub control. Fa-ti bagajele si bucura-te de urmatoarea calatorie, in timp ce echipa de la parcarea privata Autofeu de langa aeroportul din Cluj iti va pazi masina.

About Diana Sandu