Don't Miss

Cele mai bune intrebuintari ale uleiului de trandafiri

By on martie 12, 2016
ulei de trandafir

Uleiul de trandafiri sta la baza multor produse din gama noastra Rose of Bulgaria, insa pentru rezultate vizibile cu ochiul liber trebuie sa stiti si cum sa il utilizati cat mai bine.

Atunci cand utilizati ulei trandafiri pentru masaj trebuie sa aveti grija sa nu faceti exces, daca folositi pentru baie sa va puneti cateva picaturi in apa, puteti sa va folositi de o cantitate mai mare insa atunci cand vreti sa il aplicati pe pielea de la nivelul tenului, trebuie sa fiti si mai prudenta.

Astfel principalele intrebuintari ale uleiului de trandafir sunt: pentru masaj, puteti sa va relaxati intr-o armonie deplina masandu-va nu doar spatele ci si incheieturile de la picioare, maini si puteti sa folositi putin si la tample, efectul va fi unul de inviorare cat si de tonifiere. Daca il utilizati pentru masaj trebuie sa aveti grija sa nu abuzati cantitativ. Uleiul esential de trandafir se adauga si in produsele cosmetice.

Chiar daca nu aveti momentan astfel de produse, puteti de pilda, sa adaugati uleiul in lotiunea pe care o utilizati seara si dimineata sau in crema pe care o folositi zilnic. Efectul va fi unul de catifelare si suplete. In cazul in care doriti sa adaugati uleiul in sampon sau in crema – masca de par, desigur si aceasta varianta va fi posibila mai ales pentru ca va oferi volum parului, cat si o elasticitate de invidiat.

Pe corp mai puteti folosi uleiul esential de trandafiri si la nivelul decolteului. Nu numai ca veti avea cu timpul un aspect matifiat, catifelat si pur, insa va ofera si o senzatie de prospetime constanta si de durata pe parcursul zilei. Uleiul esential de trandafir poate sa fie utilizat si in parfumurile de camera, adaugat in odorizante, mai ales daca aveti o varianta pe baza de substanta lichida. Astfel, cand o aprindeti mirosul se va imprastia in toata incaperea.

About Diana Sandu