Don't Miss

Ceasurile, accesorii la moda

By on august 30, 2016
ceasuri

Ceasurile cand au aparut aveau doar un rol functional. Acesta arata timpul exact, astfel fiecare persoana putea ajunge la timp in locul dorit. Cu timpul insa ceasurile incepusera sa apara in diverse modele cu carcase rotunde, in forma de patrat sau in forma de fantezie, care mai de care unice. Acestea in scurt timp au devenit accesorii la moda care sa completeze in intregime o tinuta. Ceasul in cazul barbatilor este singurul accesoriu indispensabil, care emana sarm, bun gust, stil, personalitate. In cazul femeilor ceasul poate fi un accesoriu care sa ofere tinutei feminitate si rafinament, care sa arate stilul si gustul femeii.

Ceasuri puteti achizitiona atat online, cat si in magazinele clasice, important este sa gasiti modelul cel mai potrivit stilului personal. In cadrul mediului online insa, puteti sa vedeti mai multe modele intr-un singur loc, puteti achizitiona si mai multe modele de calitate, de la producatori renumiti.

Fiind accesorii importante, care completeaza intr-un mod aparte tinuta, este important sa alegeti modelul ideal. In cazul barbatilor pot fi alese ceasuri elegante si casual. Daca purtati un costum, alegeti ceasuri cu o curea din piele / metal, in cazul tinutelor sport, curea din cauciuc sau metal. Doamnele si domnisoarele pot opta pentru curele in forme diverse, precum piele, metal, cauciuc sau silicon, astfel puteti alege si ceasuri cu accesorii.

Carcasa este un alt aspect important in cazul fiecarui model. Acesta trebuie sa se potriveasca cu latimea incheieturii. Daca aveti o incheietura subtire, optati pentru ceasurile fine, in cazul unei incheieturi mai groase, optati pentru un ceas masiv.

About Diana Sandu