Don't Miss

Ceasuri potrivite pentru barbatii moderni

By on august 27, 2018
Ceasuri Police, Q&Q

In prezent, se poate spune ca traim intr-o decada in care ne este frica de timp. Vrem sa “o luam inaintea lui”, sa reusim sa comprimam 36 de ore de actiune in 24 de ore reale, ne e frica sa ne “oprim si sa mirosim trandafirii”.

Se poate observa cum foarte multi barbati nu mai poarta ceasuri, bazandu-se pe telefonul mobil ca sa afle ce ora este. Bineinteles, ne bazam pe un telefon mobil pentru mult mai multe lucruri decat pentru a afla cat este ceasul. In ciuda acestui lucru, inca exista barbati moderni care poarta ceasuri. Acest lucru ii face sa se prezinte in societate intr-o maniera eleganta, fara insa a epata.

Exista anumite branduri potrivite pentru barbatii moderni prin maniera in care stiu sa integreze aspecte traditionale intr-o maniera moderna. Va prezentam doua dintre acestea!

PoliceCeas Police

Renumita marca Police a lansat prima colectie de ceasuri in anul 2003. De atunci, aceste ceasuri sunt recunocute ca fiind sportive si totodata elegante. Un ceas marca Police este facut pentru acei barbati cu o latura rebela, ce doresc sa gaseasca constant maniere de a imbina dragostea pentru tendintele in moda cu un fler unic si alternativ. Toate modelele de ceasuri Police se disting prin dimensiunile mari, barbatii care aleg sa ii poarte atragand atentia asupra lor.

 

Q&Q
Ceasuri Q&Q

Compania Q&Q a inceput sa fabrice ceasuri inca din anul 1976. In general, modelele de ceasuri Q&Q pentru barbati sunt amestecul perfect intre eleganta si casualitate, astfel incat se poate spune despre ele ca acopera numeroase stiluri si gusturi. Aceste ceasuri sunt potrivite pentru acei barbati moderni puternici si responsabili, dar care stiu totodata cum sa se distreze.

Infoceas.ro-taramul online al ceasurilor potrivite pentru barbatii moderni

Barbatii moderni carora nu le este “frica” de timp, ci vor sa il imblanzeasca, pot citi recenzii de calitate pe platforma online Infoceas.ro. Aici, se gasesc si modelele de ceasuri ce apartin celor doua marci despre care am discutat mai sus. Interfata accesibila a site-ului si faptul ca are un design care permite navigarea in conditii optime pe telefonul mobil le permite barbatilor moderni sa citeasca aceste recenzii cu usurinta, oriunde s-ar afla, si sa decida daca este mai bine sa achizitioneze un ceas din marca Q&Q, Police sau oricare alta marca existenta pe site. Bineinteles, acesti barbati moderni care inca isi doresc sa poarte ceasuri, nu sa depinda de telefonul mobil pentru a fi conectati cu timpul, pot naviga pe aceasta platforma online si, cu fiecare recenzie citita, pot descoperi o alta posibilitate de a alege sa se prezinte in societate intr-o maniera care sa rezoneze cu esenta lor.

 

About Diana Sandu