Don't Miss

Cea mai buna oferta de cazare pe Valea Prahovei!

By on iulie 24, 2014

Vacanta pe Valea Prahovei? Noi iti prezentam cel mai bun pont de cazare!

Pasionatii de calatorii si nu numai, stiu faptul ca Valea Prahovei reprezinta una dintre cele mai apreciate zone turistice din Romania. Mai mult de atat, indiferent de sezon, puteti vizita sau explora diverse regiuni naturale dar si atractii turistice extrem de populare pentru amatorii de traveling din Romania dar si pentru miile de turisti straini care ne viziteaza locurile cele mai de pret. In acest sens, va oferim un pont de cazare pe Valea Prahovei, un hotel superb apreciat cu 4 stele care ofera una dintre cele mai accesibile dar si luxoase variante de cazare in clipa de fata: Hotel Orizont Predeal.

Hotel Orizont Predeal este situat la 800 de metrii de gara din orasul Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana « Trei Brazi » si statiune si la 50m de DN1. Cunoscatorii zonei stiu multitudinea de atractii tustice prezente in zona: Cana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare dar si Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Bran (Bran), astfel ca Orizont Predeal devine una dintre cele mai bune variante de cazare de pe Valea Prahovei.

Hotelul Orizont Predeal a fost renovat in anul 2012 si dispune de 139 de spatii de cazare (camere single/double si apartamente), camere care ofera turistilor o gama extrem de variata de facilitati, astfel ca hotelul a fost clasificat ca fiind unul de 4 stele. Mai mult de atat, Hotelul Orizont Predeal dispune si de 4 baruri dintre care putem evidentia Cigar Bar, un loc special amenajat pentru fumatori, un centru pentru conferinte dotat la cele mai inalte standarde, acces la piscina, sauna si jacuzzi dar si de un loc pentru relaxare care beneficiaza de o camera de gheata.

About Diana Sandu