Don't Miss

Ce tunsori ti se potrivesc daca ai fata patrata

By on mai 13, 2015
tunsoare fata patrata

Tuturor ne pasa de tunsoarea pe care o avem. Pe de o parte, daca ai o tunsoare aparte, atentia persoanelor din jur va fi captata de aceasta, iar pe de alta parte coafura, scoate in evidenta, intotdeauna, personalitatea ta. Cu totii preferam sa ne ocupam de par atunci cand suntem fericiti, iar cand suntem tristi il neglijam.

Intotdeauna, cand vrem sa optam pentru o alta tunsoare este bine sa nu ignoram forma fetei.

Exista patru forme de baza ale fetei: patrata, rotunda, ovala si alungita.Dintre toate, fata patrata este cea mai dificila, cand vine vorba de coafuri .
Primul lucru pe care il poti face, este sa observi tunsorile oamenilor care au aceeasi forma a fetei ca si tine, pentru a vedea ce tunsoare ti-ar placea. Apoi poti merge la coafor pentru a incerca tunsoarea care ti se potriveste cel mai bine.

Daca ai fata patrata, sunt recomandate tunsorile scurte sau medii, care dau fetei o alura mai alungita. In acelasi timp, buclele iti vor oferi impresia unuei fete rotunde.
Un bob filat reechilibreaza fizionomia fetei patrate.Bretonul incadreaza usor fata si linia maxilarului. Tunsoarea are o forma usor rotunjita, fiind perfecta pentru a incadra o fata patrata. De evitat sunt tunsorile scurte care lasa fata descoperita si scot in evidenta formele proeminente ale maxilarelor.

Coafurile si tunsorile de lungime medie cu bucle naturale si putin volum, care inconjoara delicat forma fetei si care echilibreaza frumos trasaturile, sunt cele mai potrivite pentru femeile cu fata patrata.
Daca stiti sigur ca va numarati printre persoanele cu fata patrata, atunci va va fi mult mai usor sa alegeti dintre tunsorile la moda disponibile in saloanele de frumusete sau direct pe internet. Insa, daca nu sunteti in totalitate convinsa, atunci e cazul sa aflati ce forma a fetei aveti.

Pentru aceasta aveti nevoie de o oglinda si un centimetru. Strangeti-va parul la spate, in cazul in care il aveti lung, sau puneti-va o bentita, astfel incat fata sa fie libera. Luati centimetrul si masurati-va fata pe orizontala in dreptul pometilor peste nas, coborati apoi centimetrul in dreptul maxilarului, faceti acelasi lucru, cuprinzand si barbia. Masurati apoi fruntea in partea cea mai lata a acesteia.

Pentru fata patrata trebuie sa aveti o egalitate intre cifra rezultata din masurarea fruntii si cea a maxilarului. Odata ce ai aflat forma fetei, poti alege din gama variata de tunsori pe cea care ti se potriveste.

About Diana Sandu