Don't Miss

Ce trebuie sa stiti despre un service IT

By on ianuarie 24, 2016
it man

Nu doar o data se intampla sa ai nevoie de un service it. Fiecare calculator se defecteaza la un moment dat sau pur si simplu are nevoie de o verificare.

Cel mai rau este atunci cand nu stii la ce service sa apelezi sau cand timpul nu iti permite sa pierzi vremea cautand un service care sa te multumeasca. Multi utilizatori apeleaza la asa- zisi specialisti care, in loc sa repare, mai mult strica. De aceea, este recomandat sa nu iti lasi calculatorul si datele personale pe mana oricui si sa apelezi la un service specializat.

Avantajul pe care il ofera un service it este acela ca calculatorul tau se ocupa numai specialisti in domeniu. De asemenea, angajatii service-ului se pot deplasa la domiciliul clientului sau la sediul firmei in cel mai scurt timp.

Service-urile IT se ocupa de o gama variata de probleme, incluzandu-le atat pe cele software cat si harware. Printre acestea se numara: devirusarea calculatoarelor, instalarea sistemelor de operare, reparatii de calculatoare, instalare de antivirus si alte soft-uri, recuperarea datelor,configurare internet, inlocuirea componentelor defecte, vanzarea calclatoarelor si a componentelor,etc.

Service-ul IT se adreseaza persoanelor din Bucuresti si Ilfov care au nevoie de service IT, instalare Windows si antivirus, recuperare date (fotografii, documente), devirusare calculatoare sau inlocuire de componente PC defecte. Service-ul IT este prezent in toate etapele de acordare a suportului tehnic.service-ul de ocupa cu vanzarea de licente software, echipamente IT si calculatoare, asigura managementul calculatoarelor si echipamentelor IT, suitei de aplicatii business si utilizatorilor.

Pentru mai multe informatii despre serviciile IT oferite sau pentru a programa o interventie tehnica, puteti contactaservice-ul telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

About Diana Sandu