Don't Miss

Ce trebuie sa iei in calcul inainte sa te apuci de renovat – II

By on aprilie 21, 2020
Ce trebuie sa iei in calcul inainte sa te apuci de renovat - II

4. Determinati sincronizarea. Daca exista un eveniment specific care iti conduce remodelarea, lucreaza inapoi prin diferitele etape ale proiectului pentru a determina o cronologie realista. Construiti in timp suplimentar ca un tampon pentru intarzieri neasteptate si recunoasteti contractantii de remodelare, de obicei, au perioade lungi si pot necesita flexibilitate pentru a oferi rezultate optime.

5. Gasiti un contractant in care aveti incredere. Remodelarea la domiciliu poate fi stresanta, indiferent cat de bine planificati, dar un partener de incredere poate imbunatati procesul. Asigurati-va ca orice contractant pe care il considerati are mai multi ani de experienta relevanta si asigurare de raspundere civila.

6. Verificati referintele. Cand vine vorba de renovarea casei tale, nu poti fi niciodata prea atent atunci cand alegi cu cine sa lucrezi. Urmariti referintele, cititi recenziile online si consultati lucrarile pe care echipa de muncit le-a realizat.

7. Pregatiti-va pentru proces. Indiferent de dimensiunea proiectului, aproape sigur vor exista neplaceri, zgomot, praf si posibile intarzieri. Rutina ta zilnica va fi perturbata cel mai probabil. Deoarece poate fi deosebit de stresant atunci cand refaceti bucataria sau o baie esentiala, luati in considerare un plan de rezerva sau alte aranjamente pe toata durata proiectului.

Nu uitati sa declansati si zona de lucru si sa protejati sau sa impachetati orice obiect care ar putea fi in curs in timpul renovarii.

About Diana Sandu