Don't Miss

Ce trebuie sa faceti cand ati fost ranit intr-un accident de masina – I

By on octombrie 12, 2020
Ce trebuie sa faceti cand ati fost ranit intr-un accident de masina - I

Am auzit de multe ori ca oamenii care au fost intr-un accident de masina spun doar ca au fost raniti, asa ca au un caz pentru a primi bani. Din 24 de ani de la gestionarea a peste 10.000 de cazuri de accidente de autovehicule va pot spune ca oamenii sunt raniti in urma acestor accidente.

Am constatat in practica mea ca multi clienti sufera leziuni unor parti specifice ale corpului lor. Pentru a sustine plangerile subiective de durere, majoritatea victimelor accidentelor sufera diverse studii de diagnostic menite sa elucideze existenta deteriorarii tesuturilor structurale ca urmare a unui accident. Acestea includ raze X, RMN, EMG si scanari CT.

Rezultatele acestor teste sunt remarcabil de similare in multe cazuri. De exemplu, atunci cand clientii se plang de dureri de gat, RMN-urile prezinta adesea hernii de disc si alte tesuturi perturbate la nivelul C3-4 si C4-5. Acelasi lucru este valabil si pentru clientii care se plang de dureri de spate, unde RMN-urile prezinta adesea hernii de disc la L4-5 si L5-S1. Acestea sunt cele mai frecvente leziuni din cauza designului scaunului si utilizarii unei combinatii de centuri de umar si de poale.

Intr-o coliziune, corpul este miscat inainte pana ce centura de siguranta te opreste, moment in care corpul tau este apoi impins inapoi in scaun. Capul biciuie inainte si inapoi, provocand leziuni. Din cauza inaltimii scaunului si a tetierei si deoarece hamul pentru umeri nu impiedica miscarea capului, flexia rapida a gatului pare sa provoace vatamari in aceeasi locatie la pacienti.

About Diana Sandu