Don't Miss

Ce trebuie sa afli inainte de a te juca The Elder Scrolls Online

By on iulie 6, 2016
the elder scrolls

Va anuntam inca din introducerea acestui articol ca jocul nu a fost lansat, singurele vesti primite de la producator fiind legate de gameplay, materialele video lansate aducandu-l in prim plan pe unul dintre designerii jocului. Stim ca sunt multi cei care asteapta cu nerabdare acest joc iar trailerele primesc mii de vizualizari zilnice, insa este foarte important sa aflam ce se afla sub masca vizuala a productiei.

Producatorul este nimeni altul decat Bethesda, unul dintre laureatii ultimelor gale dedicate industriei jocurilor online. The Elder Scrolls Online a primit un trailer ceva mai deosebit chiar saptamana trecuta, modul prezentat axandu-se pe oferirea mai multor detalii in privinta personajelor ce vor lua parte la intreaga activitate a jocului. Nick Konkle, una dintre cele mai importante persoane care a lucrat la dezvoltarea jocului, ne prezinta intr-un mod cat se poate de detaliat optiunile jocului dar si fragmente ale gameplay-ului. Teoretic, jocul arata mult mai bine decat ne-a fost prezentat, practic, lucrurile stau cu mult mai bine decat ne-am fi asteptat, The Elder Scrolls Online oferindu-ne o progresie a personajelor ce rar ne-a fost sa vedem intr-un MMORPG lansat in ultima perioada.

Dezvoltatorul a folosit studiourile ZeniMax Online Studios pentru a dezvolta acest proiect, intreaga actiune imaginata de seful de productie desfasurandu-se pe un taran cu adevarat fermecat, Tamriel. Conform istoricului oferit publicitatii, actiunea are loc cu aproximativ 1000 de ani inainte de evenimentele jocului The Elder Scrolls V: Skyrim, drept dovada ca seria ar urma sa fie imbunatatita costant pentru a se putea contopi cu versiunea de desktop.

Echipa de productie chiar are o experienta in acest segment al jocurilor video iar asta se reflecta atat in trailerul prezentat cat mai ales in vechile realizari, aceeasi membrii luand parte la dezvoltarea jocului Dark Age of Camelot. In aceste conditii, se asteapta ca The Elder Scrolls Online sa fie de departe cel mai bun MMORPG pana la data lansarii, pachetele anuntate fiind factiuni, player vs player si alte cateva surprize nedezvaluite inca.

About Diana Sandu