Don't Miss

Ce suplimente nutritive sa alegi in fuctie de varsta ta?

By on mai 4, 2018

Suplimentele nutritive pot ajuta femeile să se simtă mai bine atât în ​​interior, cât și în exterior. Calciul este extrem de important pentru adolescenți, deoarece anii adolescenței sunt atunci când vă construiți densitatea osoasă pentru tot restul vieții. În mod similar, nevoile se vor schimba în timp ce îmbătrâniți, deoarece corpul vostru trece prin lucruri diferite.
Iată câteva recomandări pentru suplimentele care trebuiesc luate in functie de  fiecare vârstă:

Recomandari pentru femei la 30 de ani
Acidul folic: Acesta este un supliment important în timpul anilor dumneavoastră de naștere, deoarece este cunoscut pentru a ajuta la prevenirea malformațiilor congenitale cum ar fi spina bifida. Cu toate acestea, trebuie să fie în sistemul dvs. înainte de concepție. Nu vă ajută dacă începeți să o luați după ce rămâneți gravidă. De asemenea, puteți obține cantitatea recomandată de acid folic prin administrarea unui multivitamin.

Fier: De vreme ce probabil ești în vârstă fertilă, încă mai ai menstruație în anii 30 ai tăi. Fierul poate fi un mineral important pentru femeile care sunt menstruale. Deficitul de fier este, de asemenea, destul de comun, astfel încât acest supliment poate ajuta la combaterea efectelor acestuia.

Recomanadrari pentru femei la 40 de ani
Uleiul de pește: În anii ’40, corpul dumneavoastră începe să treacă în premenopauză și puteți începe să faceți bufeuri. În timp ce uleiul de pește este, de asemenea, benefic pentru sănătatea inimii, colesterolul și articulațiile, acesta poate fi de asemenea extrem de util în timp ce trece prin perioada de premenopauză.

Colagen: Liniile fine și ridurile se formează pe măsură ce îmbătrâniți, deci este normal să începeți să luați un supliment care să funcționeze pentru pielea din anii 40. Acolo intră colagenul. Ajută la calmarea unora dintre acele efecte vizuale ale îmbătrânirii și ajută la reducerea ridurilor.

Recomandari pentru femei la 50 de ani.
Black Cohosh: În acest moment al vieții, probabil că intri în menopauză. Multe femei iau cohosh negru, deoarece includ fitoestrogenul, care imită efectele estrogenului în organism. Acest lucru poate ajuta la reducerea simptomelor comune de menopauză, inclusiv transpirații nocturne și bufeuri.

Complexul de calciu cu vitamina D: Aceste două suplimente merg împreună, deoarece vitamina D este importantă pentru absorbția calciului. În timpul anilor de menopauză, oasele osoase sunt mai susceptibile de a fi subțiri, iar calciul poate contribui la reducerea riscului de fracturi. Nu construiți mase osoase luând acest supliment, dar ajută la menținerea densității minerale osoase pe care o aveți.

About Diana Sandu