Ce-si doresc turistii Predealului sa manance la restaurant?

Fiind cunoscut de cativa ani si de catre turistii sositi doar in vizita, este unul dintre cele mai apreciate restarante in Predeal, cazarea nefiind obligatorie.
In topul cerintelor se afla traditionalii mici cu cartofi prajiti.
Gatiti la gratarul cu roca vulcanica, acestia au un gust aparte, usor afumat.
Coastele de porc cu cartof copt in coaja si sos barbeque si pastravul bine rumenit la gratar, cu mamaliguta si mujdei, se afla tot in cerintele de top. Multi oaspeti prefera specialitati ca bulzul taranesc sau tochitura moldoveneasca, preparate cu retete din anumite regiuni.
La mare cautare sunt si preparatele la tigaie.
Sunt cerute diverse combinatii de legume cu cubulete de carne si garnitura de orez cu sos de soia.
Ciorba de burta si ciorba de vacuta, gatite in cantitati mari in restaurant, sunt mai gustoase decat gatite acasa. La mare cautare se afla si specialitatea ciorba de fasole cu costita afumata in bol de paine.
Copiii prefera preparatele italienesti: pizza si spaghetti carbonara sau milaneze si supa de pasare cu taietei facuti in casa.
Deserturile, mult cautate de cei mici si nu numai, pot fi sau traditionale, ca papanasii pufosi cu smantana si dulceata sau clatitele cu ciocolata si inghetata, fie tort de casa cu nuca si inghetata sau panna cotta cu fructe de padure.
Deci oaspetii sunt invitati sa deguste bucate bine pregatite pentru toate gusturile la Terasa Evergreen, la marginea padurii de brazi. Pentru turistii cazati in alte zone, este posibila livrarea la domiciliu aici putand sa consulte preturi meniu restaurant.
Despre Evergeen Predeal
Vila Evergreen 4 stele, pe langa unitatea de cazare Predeal, dispune de un restaurant modern si o terasa de vara amplasata in curtea vilei. Pe un teren usor in panta si deschidere catre muntele Postavaru, terasa de vara, intinsa pe o suprafata de peste 1000mp, are o capacitate de 100 locuri acoperite. Barul din curte este dotat cu grill-uri cu roca vulcanica si arzatoare pentru wok-uri. Mancarurile sunt preparate in fata oaspetilor.
0 comments