Don't Miss

Ce poate face un reseller pentru site-ul tau? – Partea a II-a

By on aprilie 24, 2017

Daca ai nevoie de servicii de web hosting si iti place sa ti se acorde atentie speciala din partea furnizorului tau, un customer support ca la carte, si alte servicii aditionale de design, atunci un pachet de reseller web hosting este ceea ce ai nevoie. Dar, in cazul in care pe site-ul tau exista trafic intens constant si ai implementate servicii complexe de e-commerce, acesta s-ar putea sa nu iti satisfaca nevoile in intregime, si sa ai nevoie de un server dedicat. Acesta este in general cazul afacerilor online.

Majoritatea furnizorilor de gazduire accepta servicii de reselling pentru a-si mari profitul si vanzarile, iar tocmai de aceea afacerile cu servicii web s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie in ultima vreme. Tocmai de aceea, resellerii incearca sa atraga atentia potentialilor clienti prin servicii tot mai complexe si mai diferite care sa ii scoata din anonimat. Acest lucru lucreaza insa, in beneficiul clientului final, pentru ca preturile raman joase, in timp ce serviciile oferite sunt de calitate din ce in ce mai buna.

Haideti sa vedem care sunt cateva dintre optiunile care vi se ofera. In primul rand serviciile de web hosting nu difera mult de cele ale furnizorilor reali. Cateodata dimpotriva, sunt mai sofisticate decat ale acestora, prin serviciile aditionale. Vi se poate oferi programare, design, statistici, asistenta, unelte de lucru, customer support, si multe alete care sa faca pachetul sa fie cu adevarat rentabil pentru majoritatea posesorilor de site-uri normale.

About Diana Sandu